Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of popular singer, Suman Kalyanpur
01 JUN 2026 12:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of popular singer, Smt. Suman Kalyanpur.
The Prime Minister said he was anguished by the passing of Suman Kalyanpur Ji. He noted that her melodious voice and soulful renditions enriched India’s cultural world and that, through her songs, she created a special place among music lovers and admirers of Indian cinema.
In a post on X, Shri Modi said;
“Anguished by the passing of the popular singer Suman Kalyanpur Ji. Her melodious voice and soulful renditions enriched our cultural world. Through her songs, she created a special place among music lovers and admirers of Indian cinema. Condolences to her family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়াম্না পাম্নরবা শৈশকপা সুমন কল্যানপুরনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
01 JUN 2026 12:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম্না পাম্নরবা শৈশকপা শ্রীমতি সুমন কল্যানপুরনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি সুমন কল্যানপুরজিনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্না পনখি মদুদি মহাক্কী খোইথুম্নরবা খোঞ্জেল অমসুং শৈশক্না ভারতকী নাৎপু ইনাক খুলহল্লম্মি অমসুং মহাক্কী ঈশৈগী খুত্থাংদা মহাক্না ঈশৈ পামজবশিংগী মরক্তা অমসুং ভারতকী সিনেমা পামজবশিংদা অখন্নবা মফম অমা থমখি।
এক্সতা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি;
"সুমন কল্যানপুরজিনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী খোইথুম্নরবা খোঞ্জেল অমসুং শৈশক্না ভারতকী নাৎপু ইনাক খুলহল্লম্মি অমসুং মহাক্কী ঈশৈগী খুত্থাংদা মহাক্না ঈশৈ পামজবশিংগী মরক্তা অমসুং ভারতকী সিনেমা পামজবশিংদা অখন্নবা মফম অমা থমখি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"