ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆର୍ଟ ଅଫ୍ ଲିଭିଂରେ ଶ୍ରୀ ରବିଶଙ୍କର ଜୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 MAY 2026 7:05PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବେଙ୍ଗାଲୁରୁରେ ଆର୍ଟ ଅଫ୍ ଲିଭିଂ ପରିଦର୍ଶନ ସମୟରେ ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକ ନେତା ଶ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରବି ଶଙ୍କରଙ୍କୁ ଭେଟିଥିଲେ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଥିଲେ ଯେ ଶ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରବିଶଙ୍କର ଜୀଙ୍କ ସହ ବିଭିନ୍ନ ବିଷୟ, ବିଶେଷ କରି ଆର୍ଟ ଅଫ୍ ଲିଭିଂ ଦ୍ୱାରା କରାଯାଉଥିବା କାର୍ଯ୍ୟ ଉପରେ ତାଙ୍କର ଚମତ୍କାର ଆଲୋଚନା ହୋଇଥିଲା।
ସାମାଜିକ କଲ୍ୟାଣ ଦିଗରେ ଶ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରବିଶଙ୍କର ଜୀଙ୍କ ଆଗ୍ରହକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ଏବଂ ବିଭିନ୍ନ ପଦକ୍ଷେପ ମାଧ୍ୟମରେ ସମାଜର ସେବା କରିବା ଦିଗରେ ଏହି ସଂସ୍ଥାର ପ୍ରୟାସକୁ ସ୍ୱୀକାର କରିଥିଲେ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
"ଆର୍ଟ ଅଫ୍ ଲିଭିଂରେ ଥିବାବେଳେ ଶ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ରବିଶଙ୍କର ଜୀଙ୍କୁ ଭେଟିଥିଲି। ଆମେ ବିଭିନ୍ନ ବିଷୟ ଉପରେ, ବିଶେଷ କରି ଆର୍ଟ ଅଫ୍ ଲିଭିଂ ଉପରେ ଏକ ଉତ୍କୃଷ୍ଟ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲୁ। ସାମାଜିକ କଲ୍ୟାଣ ଦିଗରେ ତାଙ୍କର ଆଗ୍ରହ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ। ’’

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Sri Sri Ravi Shankar Ji at Art of Living
10 MAY 2026 7:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met spiritual leader Sri Sri Ravi Shankar during his visit to Art of Living in Bengaluru.
Shri Modi said that he had an excellent discussion with Sri Sri Ravi Shankar Ji on various subjects, particularly the work being undertaken by Art of Living.
The Prime Minister appreciated Sri Sri Ravi Shankar Ji’s passion towards furthering societal good and acknowledged the organisation’s efforts in serving society through its various initiatives.
The Prime Minister wrote on X;
“While at Art of Living, met Sri Sri Ravi Shankar Ji. We had an excellent discussion on various subjects, notably the work of Art of Living. His passion towards furthering societal good is noteworthy.
@ArtofLiving
@Gurudev”