ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
২৭ এপ্ৰিলৰ পৰা ১ মে'লৈ হিমাচল প্ৰদেশ ভ্ৰমণ কৰিব ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে
26 APR 2026 10:25PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মুৱে ২০২৬ চনৰ ২৭ এপ্ৰিলৰ পৰা ১ মে'লৈ হিমাচল প্ৰদেশ ভ্ৰমণ কৰিব। এই ভ্ৰমণকালত ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে ছিমলাৰ মাছোবৰাস্থিত ৰাষ্ট্রপতি নিৱাসত থাকিব।
২৮ এপ্ৰিলত ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে হিমাচল প্ৰদেশৰ ৰাজ্যপালৰ দ্বাৰা ছিমলাৰ লোক ভৱনত আয়োজিত এক ভোজমেলত অংশগ্ৰহণ কৰিব।
২৯ এপ্ৰিলত ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে অটল সুৰংগ পৰিদৰ্শন কৰিব।
অহা ৩০ এপ্ৰিলত ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে পালমপুৰত চৌধুৰী সাৰ্ৱান কুমাৰ হিমাচল প্ৰদেশ কৃষি বিশ্ব বিদ্যালয়ৰ সমাৱৰ্তন অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিব। সেইদিনাই তেওঁ মাছোবৰাস্থিত ৰাষ্ট্রপতি নিৱাসত এখন 'এট হোম' অভ্যর্থনা অনুষ্ঠানৰ আয়োজন কৰিব।
১ মে'ত ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে দিল্লীলৈ যোৱাৰ পূৰ্বে ছিমলাত আৰ্মি ট্ৰেইনিং কামাণ্ড পৰিদৰ্শন কৰিব।

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA TO VISIT HIMACHAL PRADESH FROM April 27 to May 1
26 APR 2026 10:25PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu will visit Himachal Pradesh from April 27 to May 1, 2026, for the summer sojourn. During her visit, the President will stay at the Rashtrapati Niwas, Mashobra, Shimla.
On April 28, the President will attend a banquet hosted by the Governor of Himachal Pradesh at Lok Bhavan, Shimla.
On April 29, the President will visit the Atal Tunnel.
On April 30, the President will grace the convocation ceremony of Chaudhary Sarwan Kumar Himachal Pradesh Krishi Vishvavidyalaya at Palampur. On the same day, she will host an ‘At Home’ Reception at Rashtrapati Niwas, Mashobra.
On May 1, the President will visit the Army Training Command, Shimla, before leaving for Delhi.