প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সোমনাথ মন্দির নৌনা শেমগৎ-শাগৎপা অসি জাতিগী মশানা মশাদা থাজবা পোকপগী শক্তম অমনি হায়না ফোংদোক্লদুনা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
11 MAY 2026 11:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা সোমনাথ মন্দির অমুক হন্না শেমগৎ-শাগৎপা অসি অনৌবা নীংতম্লবা ভারতকী লৈবাক্কী মশানা মশাদা থাজবগী খ্বাইদগী অঙনবা শক্তম অমনি হায়না ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি লৈবাক অসিনা সোমনাথ অম্রুত মহোৎসব পাংথোক্লিঙৈদা, আর্তিকল অসিনা অপনবা মায়োক্নরবসু, নৌনা শেমগৎ-শাগৎলবা লাইশং অসি শঙ্গাখি হায়না ফোংদোকখি। শ্রী মোদীনা মখা তারদুনা হায়খি মদুদি মাইলস্তোন অসিনা ভারতকী কলচরেল রিনাইসেন্স অমসুং চাউথোকচবগী মরুশিং হুনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
“লৈবাক অসিনা সোমনাথ অম্রুত মহোৎসব পাংথোকপা মতমদা, কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @PiyushGoyalনা সোমনাথ মন্দির অমুক হন্না শেমগৎ-শাগৎলকপা অসি অনৌবা নীংতম্লবা ভারতকী লৈবাক্কী মশানা মশাদা থাজবগী খ্বাইদগী অঙনবা শক্তম অমনি হায়না ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি মদুদি মতম অদুগী পোলিতিকেল এস্তাব্লিসমেন্তদগী অথিংবা মায়োক্নরবসু, নৌনা শেমজিল্লবা লাইশং অসি শঙ্গাখি, মসিনা ভারতকী কলচরেল রিনাইসেন্স অমসুং চাউথোকচবাগী মরুশিং হুনখি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article highlighting the reconstruction of the Somnath Temple as an expression of national self-confidence
11 MAY 2026 11:47AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri Piyush Goyal highlighting the reconstruction of the Somnath Temple as one of the earliest expressions of national self-confidence in a newly free India.
The Prime Minister noted that as the nation marks the Somnath Amrut Mahotsav, the article highlights that despite facing opposition, the reconstructed temple was inaugurated. Shri Modi further stated that this milestone sowed the seeds of India’s cultural renaissance and pride.
The Prime Minister posted on X:
"As the nation marks Somnath Amrut Mahotsav, Union Minister Shri @PiyushGoyal describes the reconstruction of the Somnath Temple as one of the earliest expressions of national self-confidence in a newly free India.
He highlights that despite facing opposition from the political establishment of the day, the reconstructed temple was inaugurated, sowing the seeds of India’s cultural renaissance and pride."