প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হায়দ্রবাত্ত সিন্ধু হোস্পিতাল শঙ্গাখ্রে
সিন্ধু হোস্পিতালদা খ্বাইদগী নৌবা তেক্নোলোজি অমসুং ইন্নোবেসন শীজিন্নবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
10 MAY 2026 7:07PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়দ্রবাত্ত সিন্ধু হোস্পিতাল শঙ্গাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি হোস্পিতাল অসি সহর অসিদা অমসুং মসিগী অকোয়বা মফমশিংদা অনা-লাইয়েংগী ইনফ্রাষ্ট্রকচর ফগৎহন্নবা থাগৎনিঙাই ওইরবা থবক অমনি। হোস্পিতালগী কাংবুনা খ্বাইদগী নৌবা তেক্নোলোজি অমসুং ইন্নোবেসন লৈবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপসু ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হায়দ্রবাত্ত সিন্ধু হোস্পিতাল শঙ্গাখ্রে। মসি সহর অসিদা অমসুং মসিগী অকোয়বা মফমশিংদা অনা-লাইয়েংগী ইনফ্রাষ্ট্রকচর ফগৎহন্নবা থাগৎনিঙাই ওইরবা থবক অমনি। হোস্পিতালগী কাংবুনা খ্বাইদগী নৌবা তেক্নোলোজি অমসুং ইন্নোবেসন শীজিন্নরিবা অসি থাগৎনিঙাইনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister inaugurates Sindhu Hospital in Hyderabad
PM appreciates emphasis on latest technology and innovation at Sindhu Hospital
10 MAY 2026 7:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today inaugurated Sindhu Hospital in Hyderabad.
The Prime Minister said that the hospital is a laudable effort to improve healthcare infrastructure in the city and surrounding areas. He also appreciated the emphasis on integrating latest technology and innovation by the hospital team.
The Prime Minister posted on X;
“Inaugurated the Sindhu Hospital in Hyderabad. It’s a laudable effort to improve healthcare infrastructure in the city and surrounding areas. The emphasis on integrating latest technology and innovation by the hospital team is appreciable.”