প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উপ রাষ্ট্রপতি সি.পি রাধাকৃষ্ণন জিদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
04 MAY 2026 8:21AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উপ রাষ্ট্রপতি সি.পি রাধাকৃষ্ণন জিদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি বিকসিত ভারত অমা শেমগৎনবা অপুনবগী মঙলান অমা মপাঙ্গল কনৎহন্নবা উপ রাষ্ট্রপতিনা থবক কয়া পায়খৎখি। সংসদকী থবকশিং কান্নবা ওইনবা অমসুং মপুংফানা পাংথোক্নবা মহাক্না লেপ্তনা হোৎনখিবশিং অদুদা গনতন্ত্রগী গুনশিংদা মহাক্না চেৎনা থাজবা অদুগী মমি তারে।
প্রধান মন্ত্রীনা মখা তানা হায়খি মদুদি লায়রবা অমসুং তোল্লবশিং লুম্না লৌদুনা অমসুং চপ মান্না ইথিল পীদুনা হিরম খুদিংমক্ত চাউখৎনবা উপ রাষ্ট্রপতিগী অচেৎপা পামজবা লৈরি। মহাক্কী মীয়ামগী থবক তৌবা অসি মখানা কৎথোকপা, থকশি-খাসি অমসুং নাখৈ শেংবা পান্দম অমনা লমজিংগনি। মহাক্কী হকচাং ফনবা, নুংঙাইনবা অমসুং লৈবাক থবক তৌনবা পুন্সি শাংনবা প্রধান মন্ত্রীনা থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“উপ রাষ্ট্রপতি সি.পি রাধাকৃষ্ণন জিদা মপোক নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীজরি। বিকসিত ভারত অমা শেমগৎনবা অপুনবগী মঙলান অমা মপাঙ্গল কনৎহন্নবা মহাক্না থবক কয়া পায়খৎখি। সংসদকী থবকশিং কান্নবা ওইনবা অমসুং মপুংফানা পাংথোক্নবা মহাক্না লেপ্তনা হোৎনখিবশিং অদুদা গনতন্ত্রগী গুনশিংদা মহাক্না চেৎনা থাজবা অদুগী মমি তারে। মদুদি লায়রবা অমসুং তোল্লবশিং লুম্না লৌদুনা অমসুং চপ মান্না ইথিল পীদুনা হিরম খুদিংমক্ত চাউখৎনবা মহাক্কী অচেৎপা পামজবা লৈরি। মহাক্কী মীয়ামগী থবক তৌবা অসি মখানা কৎথোকপা, থকশি-খাসি অমসুং নাখৈ শেংবা পান্দম অমনা লমজিংগনি। মহাক্কী হকচাং ফনবা, নুংঙাইনবা অমসুং লৈবাক থবক তৌনবা পুন্সি শাংনবা ঐনা থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends birthday greetings to Vice President Thiru CP Radhakrishnan Ji
04 MAY 2026 8:21AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended warm birthday greetings to Vice President Thiru CP Radhakrishnan Ji.
The Prime Minister noted that the Vice President is making numerous efforts to strengthen the collective dream of building a Viksit Bharat. Shri Modi highlighted that his consistent efforts to enhance the productivity and effectiveness of Parliamentary proceedings reflect his deep commitment to democratic values.
The Prime Minister further stated that the Vice President's unwavering passion for all-round development, with a concern for the poor and marginalised, is equally inspiring. Emphasising that his public life continues to be guided by dedication, discipline, and a clear sense of purpose, Shri Modi prayed for his good health, happiness, and a long life in the service of the nation.
The Prime Minister posted on X:
"Warm birthday greetings to Vice President Thiru CP Radhakrishnan Ji. He is making numerous efforts to strengthen our collective dream of building a Viksit Bharat. His consistent efforts to enhance the productivity and effectiveness of our Parliamentary proceedings reflect his deep commitment to democratic values. Equally inspiring is his unwavering passion for all-round development, with a concern for the poor and marginalised. His public life continues to be guided by dedication, discipline and a clear sense of purpose. I pray for his good health, happiness and a long life in the service of the nation."