প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিল্লিগী সাহদারা জিলাদা মৈ চাকপগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
03 MAY 2026 7:06PM by PIB Imphal
দিল্লিগী সাহদারা জিলাদা মৈ চাকপগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীনবা অমসুং থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“দিল্লিগী সাহদারা জিলাদা মৈ চাকপগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা ইমুংশিংগী মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি।
প্রাইম মিনিষ্টরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) তগী লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। থৌদোক অদুদা শোক্লবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি: প্রধান মন্ত্রী”