প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরাখন্দগী তেহরি গরৱালদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
PMনা PMNRFতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
23 APR 2026 7:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরাখন্দগী তেহরি গরৱাল জিলাদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমদা পুন্সি মাংখিবশিং অদুগীদমক অৱাবা ফোংদোকখি। লাইবকথিবা থৌদোক অসিদা নুংশিজরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংশিংদা মহাক্কী অৱাবা ফোঙদোক্লদুা অশোকপশিংবুশু অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা PMNRFতগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপা মীওইশিংগীদমক লুপা ৫০,০০০গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“উত্তরাখন্দগী তেহরি গরৱাল জিলাদা থোকখিবা এক্সিদেন্তনা মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখিবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমনি। লাইবকথিবা থৌদোক অসিদা নুংশিজরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা ঐহাক্না ঐহাক্কী অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
PMNRFতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংশিংদা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: PM @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in an accident in Tehri Garhwal, Uttarakhand
PM announces ex-gratia from PMNRF
23 APR 2026 7:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister expressed grief over the loss of lives in an accident at Tehri Garhwal district of Uttarakhand. Extending his heartfelt condolences to the families who lost their loved ones in the tragic incident, the Prime Minister also prayed for the swift recovery of those injured.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister posted on X:
“The loss of lives due to an accident in Tehri Garhwal district of Uttarakhand is saddening. I extend my condolences to those who have lost their loved ones in this mishap. May the injured recover at the earliest.
An ex gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each of those who lost their lives. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”