গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ চৈত্ৰ নৱৰাত্ৰি উপলক্ষে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন
চৈত্ৰ নৱৰাত্ৰিৰ পবিত্ৰ উৎসৱত দেশবাসীলৈ আন্তৰিক শুভেচ্ছা
মই মা ভগৱতীৰ ওচৰত সকলোৰে সুস্বাস্থ্য, সমৃদ্ধি আৰু ঐশ্বৰ্যশীল জীৱনৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো
19 MAR 2026 11:15AM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে চৈত্ৰ নৱৰাত্ৰিৰ শুভ উপলক্ষে দেশৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, "জয় মাতা দী! চৈত্ৰ নৱৰাত্ৰিৰ পবিত্ৰ উৎসৱত দেশবাসীক আন্তৰিক শুভেচ্ছা জনাইছো। মই মা ভগৱতীৰ ওচৰত আপোনালোকৰ সুস্বাস্থ্য, সমৃদ্ধি আৰু ঐশ্বৰ্যশীল জীৱনৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো।"

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah extends greetings on the occasion of Chaitra Navratri
Heartfelt greetings to all countrymen on the sacred festival of Chaitra Navratri
I pray to Maa Bhagwati for everyone’s good health, prosperity, and a life full of splendor
19 MAR 2026 11:15AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah extended his greetings to the people of the country on the auspicious occasion of Chaitra Navratri.
In a post on X, Shri Amit Shah said, “Jai Mata Di! Heartfelt greetings to all countrymen on the sacred festival of Chaitra Navratri. I pray to Maa Bhagwati for your good health, prosperity, and a life full of splendor.”