Cabinet
Cabinet approves Declaration of Madurai Airport, Tamil Nadu, as an International Airport
10 MAR 2026 4:14PM by PIB Delhi
The Union Cabinet chaired by the Prime Minister Shri Narendra Modi today has approved declaration of Madurai Airport, Tamil Nadu, as an International Airport.
Madurai Airport, located in the Temple City of Madurai, Tamil Nadu, is one of the oldest airports in the State. It serves as a crucial gateway to Southern Tamil Nadu and plays a pivotal role in promoting tourism and pilgrimage, thereby contributing to the overall growth of the region.
Elevating Madurai Airport to International Status would enhance regional connectivity, promote trade, and drive economic development in the region. The airport's potential to attract international pilgrims and businesses aligns with the city's historical prominence.

মন্ত্রীমন্দল
মন্ত্রীমন্দলনা তমিল নাদুগী মদুরাই এয়রপোর্তপু ইন্তর্নেসনেল এয়রপোর্ত অমা ওইনা লাথোকপদা অয়াবা পীখ্রে
10 MAR 2026 4:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রীমন্দলনা ঙসি তামিল নাদুগী মদুরাই এয়রপোর্তপু ইন্তর্নেস্নেল এয়রপোর্ত অমা ওইনা লাউথোকপদা অয়াবা পীখ্রে।
তামিল নাদুগী মন্দির সিতি, মদুরাইদা লৈবা মদুরাই এয়রপোর্ত অসি রাজ্য অসিগী খ্বাইদগী লিরবা এয়রপোর্তশিংগী মনুংদা অমনি। মসিনা খা থংবা তামিল নাদুগী মরুওইবা গেৎৱে অমা ওইরি অমসুং তুরিজম অমসুং লাই খুরুম্বা য়োকখৎপদা মরুওইবা থৌদাং লৌরি। মসিনা লমদম অসিগী অপুনবা চাউখৎপদা মতেং পাংলি।
মদুরাই এয়রপোর্তপু ইন্তর্নেস্নেল স্তেতসতা পুখৎপনা রিজনেল কনেক্তিবিতী হেঙ্গৎহল্লগনি, ললোন-ইতিক হেঙ্গৎহল্লগনি অমসুং লমদম অসিদা শেন্মিৎলোন চাউখৎহল্লগনি। এয়রপোর্ত অসিনা ইন্তর্নেস্নেল পিলগ্রিমশিং অমসুং ব্যুজিনেসশিংবু চিংশিন্নবগী মগুন অসি শহর অসিগী পুৱারীগী ওইবা মতীক ময়াইগা চনৈ।