Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah extends warm greetings to our Nari Shakti on International Women's Day
Humankind is indebted to the peerless role Nari Shakti plays in society
Nurturing generations and driving scientific and economic progress, they contribute to every aspect of our lives
This deep gratitude drives Modi Ji's vision of women-led development, where women are no longer just witnesses to progress but the changemakers who pave our journey to greatness
08 MAR 2026 3:52PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has extended warm greetings to our Nari Shakti on International Women's Day.
In a post on X platform, Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah said “Warm greetings to our Nari Shakti on International Women's Day. Humankind is indebted to the peerless role Nari Shakti plays in society. Nurturing generations and driving scientific and economic progress, they contribute to every aspect of our lives. This deep gratitude drives Modi Ji's vision of women-led development, where women are no longer just witnesses to progress but the changemakers who pave our journey to greatness.”

গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰী দিৱস উপলক্ষে আমাৰ নাৰী শক্তিক উষ্ম শুভেচ্ছা জনায়
সমাজত নাৰী শক্তিয়ে পালন কৰা অতুলনীয় ভূমিকাৰ বাবে মানৱ জাতি তেওঁলোকৰ ওচৰত ঋণী
প্ৰজন্মক লালন-পালনেৰে বৈজ্ঞানিক আৰু অৰ্থনৈতিক অগ্ৰগতিৰ সূচনা কৰি তেওঁলোকে আমাৰ জীৱনৰ প্ৰতিটো দিশতে অৰিহণা যোগায়
এই গভীৰ কৃতজ্ঞতাবোধে মোদীজীৰ নাৰী-নেতৃত্বাধীন উন্নয়নৰ দৃষ্টিভংগীক পৰিচালিত কৰিছে। মহিলাসকল এতিয়া কেৱল প্ৰগতিৰ প্ৰত্যক্ষদৰ্শীয়েই নহয়, বৰঞ্চ আমাৰ মহানতাৰ যাত্ৰা প্ৰশস্ত কৰা পৰিৱৰ্তনসাধনকাৰী
08 MAR 2026 3:52PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰী দিৱস উপলক্ষে আমাৰ নাৰী শক্তিক উষ্ম শুভেচ্ছা জনায়।
এক্স প্লেটফৰ্মত কৰা এটা প’ষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়, “আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় নাৰী দিৱস উপলক্ষে আমাৰ নাৰী শক্তিক উষ্ম শুভেচ্ছা জনালো। সমাজত নাৰী শক্তিয়ে পালন কৰা অতুলনীয় ভূমিকাৰ বাবে মানৱ জাতি তেওঁলোকৰ ওচৰত ঋণী। প্ৰজন্মক লালন-পালনেৰে বৈজ্ঞানিক আৰু অৰ্থনৈতিক অগ্ৰগতিৰ সূচনা কৰি তেওঁলোকে আমাৰ জীৱনৰ প্ৰতিটো দিশতে অৰিহণা যোগায়। এই গভীৰ কৃতজ্ঞতাবোধে মোদীজীৰ নাৰী-নেতৃত্বাধীন উন্নয়নৰ দৃষ্টিভংগীক পৰিচালিত কৰিছে। মহিলাসকল এতিয়া কেৱল প্ৰগতিৰ প্ৰত্যক্ষদৰ্শীয়েই নহয়, বৰঞ্চ আমাৰ মহানতাৰ যাত্ৰা প্ৰশস্ত কৰা পৰিৱৰ্তনসাধনকাৰী।”