Prime Minister's Office
Prime Minister meets with the President of Israel
26 FEB 2026 9:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today called on the President of Israel, H.E. Mr. Isaac Herzog, in Jerusalem.
Prime Minister warmly recalled his previous meetings with President Herzog during his visit to Israel in 2017 and in Dubai in 2023. The two leaders noted that the elevation of India-Israel ties to a "Special Strategic Partnership for Peace, Innovation and Prosperity" marks a new beginning in bilateral ties and is reflective of the deep trust, shared democratic values and special friendship between the two countries. The two leaders expressed satisfaction at the ongoing cooperation in the fields of trade and technology, innovation and enterprise, defence and security, and counter terrorism.
The two leaders also discussed regional issues of mutual interest. Expressing support for the Gaza Peace Plan, Prime Minister conveyed his satisfaction at the progress being made with the initiative to achieve peace and stability in West Asia.
In a special gesture, reflecting the shared values of both nations to nurture the environment, Prime Minister, along with President Herzog and the First Lady, planted a tree in the President’s garden under the Ek Ped Maa Ke Naam (One Tree for Mother) initiative.
Prime Minister thanked President Herzog for his warmth and hospitality and for his support to the India-Israel partnership.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইজ্রেলগী প্রেসিদেন্তকা উনখ্রে
26 FEB 2026 9:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি জেরুসলেমদা ইজ্রেলগী প্রেসিদেন্ত হিজ এক্সেলেন্সী মিস্তর আইজাক হেরজোগকা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্না ২০১৭ দা ইজ্রেলদা লাকখিবা মদি ২০২৩ দা দুবাইদা চৎপদা প্রেসিদেন্ত হেরজোগকা উনখিবশিং নীংশিংখি। লুচিংবা অনিনা ভারত অমদি ইজ্রেলগী মরীবু “স্পিসিএল স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ ফোর পীস, ইনোভেসন এন্দ প্রোস্পেরিতী” গী থাক্তা থাঙ্গৎলকপা অসিনা অনৌবা নাকল অনিগী ওইবা মরী অমগী অহৌবা তাঙ্কক ওইরি অমদি লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা থাজনবা, মান্নবা দিমোক্রেসীগী ভেল্যু অমসুং অখন্নবা মরুপ মপাঙ ওইবগী মরীগী মমি তারি হায়না ফোঙদোক্নখি। লুচিংবা অনিনা ত্রেদ অমসুং তেক্নোলোজী, ইনোভেসন অমসুং এন্তরপ্রাইজ, দিফেন্স অমসুং সিক্যুরিতী, অমদি কাউন্তর তেরোরিজমগী লমদা তেংবাংনরিবা অসিদা অপেনবা ফোঙদোক্নখি।
লুচিংবা অনিনা নাকল অনিমক্কী কান্নগদবা রিজনেলগী ওইবা ৱাফমশিংসু খন্নখি। গাজা পীস প্লানবু শৌগৎপগী ৱাফম থম্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা নোংচুপ এসিয়াদা ইং-তপ্পা অমদি মরা চেৎপা ফীভম পুরক্নবা পায়খৎলিবা থৌশিলশিংদা অপেনবা ফোঙদোকখি।
অকোয়বগী ফীভম ফগৎহন্নবা লৈবাক অনিমক্কী মান্নবা ৱাখল্লোনশিং মমি তাবা অখন্নবা থৌওং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা প্রেসিদেন্ত হেরজোগ অমদি ফর্স্ত লেদীগা লোয়ননা প্রেসিদেন্তকী লৈকোলদা এক পের মা কে নাম (ইমাগী মিংদ উ পাম্বী অমা) থৌশিলগী মখাদা উ পাম্বী অমা থাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রেসিদেন্ত হেরজোগপু তরাম তরাম তৌবিবগীদমক অমদি ইন্দিয়া-ইজ্রেল পার্ত্নরসিপ শৌগৎপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি।