প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পু ভুংজাগিন বালতে লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
21 FEB 2026 5:03PM by PIB Imphal
পু ভুংজাগিন বালতে লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মনিপুরগী মীয়ামগীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা মশক থোকপা থবকশিংগীদমক পু ভুংজাগিন বালতে নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। খুন্নাইদা লৈরিবা মুক্নবা শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা মহাক্না মপুংফানা হোৎনখি। মহাক্না এশেমব্লিদা পুখৎখিবা ৱাফমশিং মতম পুম্নমক্ত লৌশিং ওইখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মনিপুরগী মীয়ামগীদমক মহাক্না পাংথোকখিবা মশক থোকপা থবকশিংগীদমক পু ভুংজাগিন বালতে নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। খুন্নাইদা লৈরিবা মুক্নবা শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা মহাক্না মপুংফানা হোৎনখি। মহাক্না এশেমব্লিদা পুখৎখিবা ৱাফমশিং মতম পুম্নমক্ত লৌশিং ওইখি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মরুপশিং অমসুং মহাক শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of Pu Vungzagin Valte
21 FEB 2026 5:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep sorrow over the passing of Pu Vungzagin Valte.
The Prime Minister said that Pu Vungzagin Valte will be remembered for his outstanding service to the people of Manipur. He noted that Valte worked diligently towards bringing a positive difference in society and that his interventions in the Assembly were always insightful.
The Prime Minister wrote on X;
“Pu Vungzagin Valte will be remembered for his outstanding service to the people of Manipur. He worked diligently towards bringing a positive difference in society. His interventions in the assembly were always insightful. Pained by his passing. Condolences to his family, friends and supporters.”