প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকি গ্রেন্দ মুফতি সেখ অবুবকর অহমদনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
16 FEB 2026 8:16PM by PIB Imphal
ভারতকি গ্রেন্দ মুফতি সৈখ অবুবকর অহমদনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উন্নখ্রে। মিফম অদুদা মখোয়না হীরম কয়াগী মতাংদা ৱাখল তামিন্নখি। প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক শিনবা থুংনা খুন্নাইগী নুংশিনবা, মরুপ-মপাং ওইবগী মরি, অমশুং মহৈ-মসিং ফগৎহন্নবা গ্রেন্দ মুফতিনা থাগৎনিংঙাই ওইবা হোৎনরিবশিং অদু নোৎ তৌখি।
X দা থারকপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি,
“ভারতকি গ্রেন্দা মুফতি সেখ অবুবকর অহমদা সাহবকা লোয়ননা য়াম্না ফবা ৱারী- ৱাতাই অমা শান্নখি।ঐখোয়না হীরম কয়াদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক-ফোংজিন তৌনখি, মহাক্না মখা তানা খুন্নাইগী নুংশিনবা, মরুপ-মপাং ওইবগী মরি অমসুং মহৈ-মসিং ফগৎহন্নবা হোৎনরিবা অসি থোয়দোক হেন্দোকপা অমনি।
@shkaboobacker”

Prime Minister's Office
Grand Mufti of India Sheikh Abubakr Ahmad meets Prime Minister
16 FEB 2026 8:16PM by PIB Delhi
Sheikh Abubakr Ahmad, Grand Mufti of India met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today. During the meeting, they exchanged views on a wide range of issues. The Prime Minister noted the Grand Mufti’s commendable efforts to further social harmony, brotherhood, and improve education across the country.
In a post on X, Shri Modi said:
“Had a very good interaction with Sheikh Abubakr Ahmad Sahab, Grand Mufti of India. We exchanged views on a wide range of issues. His efforts to further social harmony, brotherhood and improve education are noteworthy.
@shkaboobacker”