প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ ভাৰতৰ প্ৰধান মুফতি শ্বেখ আবুবকৰ আহমেদৰ
16 FEB 2026 8:16PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ প্ৰধান মুফতি শ্বেখ আবুবকৰ আহমেদে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে। ইয়াত তেওঁলোকে বহুকেইটা বিষয়ত মত-বিনিময় কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সমগ্ৰ দেশতে সামাজিক সম্প্ৰীতি, ভ্ৰাতৃত্ববোধ আৰু শিক্ষাৰ অগ্ৰগতি সাধনৰ বাবে প্ৰধান মুফতিজনে গ্ৰহণ কৰা প্ৰশংসনীয় প্ৰচেষ্টাৰ শলাগ লয়।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“ভাৰতৰ প্ৰধান মুফতি শ্বেখ আবুবকৰ আহমেদ চাহাবৰ সৈতে সৌহাৰ্দ্যপূৰ্ণ মত-বিনিময় কৰো। ইয়াত আমি একাধিক বিষয়ত মত-বিনিময় কৰো। তেওঁ সামাজিক সম্প্ৰীতি, ভ্ৰাতৃত্ববোধ আৰু শিক্ষাৰ অগ্ৰগতি সাধনৰ বাবে উল্লেখযোগ্য প্ৰচেষ্টা গ্ৰহণ কৰিছে।
@shkaboobacker”

Prime Minister's Office
Grand Mufti of India Sheikh Abubakr Ahmad meets Prime Minister
16 FEB 2026 8:16PM by PIB Delhi
Sheikh Abubakr Ahmad, Grand Mufti of India met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today. During the meeting, they exchanged views on a wide range of issues. The Prime Minister noted the Grand Mufti’s commendable efforts to further social harmony, brotherhood, and improve education across the country.
In a post on X, Shri Modi said:
“Had a very good interaction with Sheikh Abubakr Ahmad Sahab, Grand Mufti of India. We exchanged views on a wide range of issues. His efforts to further social harmony, brotherhood and improve education are noteworthy.
@shkaboobacker”