প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিজয় দিবসতা থৌনা ফরবা লান্মীশিংদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
16 DEC 2025 9:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিজয় দিবসতা, ১৯৭১ দা মখোয়গী থৌনা অমসুং কৎথোকপনা ভারতনা পুৱারি ওইনা মাইপাকহনখিবা থৌনা ফরবা লান্মীশিং নিংশিংখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মখোয়গী লেংদ্রবা ফিরেপ অমসুং মশাগী ওইজবা থিদবা থবক্না লৈবাক অসি ঙাকথোকখি অমসুং ভারতকী পুৱারিদা চাউথোকচনিঙাই ওইরবা মিকুপ অমা ওইহনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি বিজয় দিবসতা মখোয়গী থৌনা অমসুং মখোয়গী লাম্বা লৈত্রবা ৱাখল্লোন নিংশিংদুনা ইকায়খুম্নবা উৎলি, লান্মীশিংগী থৌনা ফবা অদুনা মীরোল কয়াগী ভারতমচাশিংদা মখা তানা ইথিল পীগনি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বিজয় দিবসতা, ১৯৭১ দা মখোয়গী থৌনা অমসুং কৎথোকপনা ভারতনা পুৱারি ওইনা মাইপাকহনখিবা থৌনা ফরবা লান্মীশিং নিংশিংলি। মখোয়গী লেংদ্রবা ফিরেপ অমসুং মশাগী ওইজবা থিদবা থবক্না লৈবাক অসি ঙাকথোকখি অমসুং ভারতকী পুৱারিদা চাউথোকচনিঙাই ওইরবা মিকুপ অমা ওইহনখি। ঙসিগী নুমিৎ অসিদা মখোয়গী থৌনা অমসুং মখোয়গী লাম্বা লৈত্রবা ৱাখল্লোন নিংশিংদুনা ইকায়খুম্নবা উৎলি। মখোয়গী থৌনা ফবা অদুনা মীরোল কয়াগী ভারতমচাশিংদা মখা তানা ইথিল পীগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tribute to brave soldiers on Vijay Diwas
16 DEC 2025 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi on Vijay Diwas, remembered the brave soldiers whose courage and sacrifice ensured India had a historic victory in 1971. Shri Modi said that their steadfast resolve and selfless service protected the nation and etched a moment of pride in India’s history.
The Prime Minister noted that Vijay Diwas stands as a salute to their valour and a reminder of their unmatched spirit, adding that the heroism of the soldiers continues to inspire generations of Indians.
The Prime Minister said;
“On Vijay Diwas, we remember the brave soldiers whose courage and sacrifice ensured India had a historic victory in 1971. Their steadfast resolve and selfless service protected our nation and etched a moment of pride in our history. This day stands as a salute to their valour and a reminder of their unmatched spirit. Their heroism continues to inspire generations of Indians.”