প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অরুনাচল প্রদেসকী অনজৌদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফতী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
11 DEC 2025 6:39PM by PIB Imphal
অরুনাচল প্রদেসকী অনজৌদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসু প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি।
পি.এম.ও ইন্দিয়া হেন্দলনা এক্সতা হায়খি;
“অরুনাচল প্রদেসকী অনজৌদা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবা মীওইশিংগা নক্নবা মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to a mishap in the Anjaw district of Arunachal Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
11 DEC 2025 6:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to a mishap in the Anjaw district of Arunachal Pradesh. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Distressed by the loss of lives due to a mishap in the Anjaw district of Arunachal Pradesh. My thoughts are with those who have lost their loved ones. I pray for the speedy recovery of those injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”