গৃহ মন্ত্ৰালয়
সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱসত গুজৰাটৰ ৰাজ্যিক সৈনিক কল্যাণ আৰু পুনৰ সংস্থাপন তথা গুজৰাটৰ ৰাজ্য সৈনিক ব’ৰ্ডে কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী তথা সমবায় দপ্তৰৰ মন্ত্ৰী অমিত শ্বাহক পতাকা প্ৰদান কৰি সন্মানিত কৰে
সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱস উপলক্ষে মোক এখন ক্ষুদ্ৰ পতাকা প্ৰদান কৰি গুজৰাটৰ সৈনিক কল্যাণ আৰু পুনৰ সংস্থাপন তথা গুজৰাটৰ ৰাজ্যিক সৈনিক ব’ৰ্ডৰ উষ্ম আদৰণিত অভিভূত হৈছো
দেশৰ বাবে অদম্য ত্যাগৰ জৰিয়তে আমাৰ সশস্ত্ৰ বাহিনীয়ে দেশপ্ৰেম, দায়বদ্ধতা আৰু বীৰত্বৰ উচ্চতম মূল্যবোধক মূৰ্ত কৰি তুলিছে , যাক প্ৰতিজন নাগৰিকে নিজৰ হৃদয়ত সাঁচি ৰাখিছে
আজিৰ দিনটোতে সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱস পুঁজিলৈ বৰঙণি আগবঢ়াবলৈ আৰু প্ৰবীণ সৈনিক তথা আমাৰ শ্বহীদ পৰিয়ালৰ প্ৰতি আমাৰ কৃতজ্ঞতাৰ চিন স্বৰূপে সহায় কৰিবলৈ সকলোকে আহ্বান জনালোঁ
07 DEC 2025 10:08PM by PIB Guwahati
সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱসত গুজৰাটৰ ৰাজ্যিক সৈনিক কল্যাণ আৰু পুনৰ সংস্থাপন আৰু গুজৰাটৰ ৰাজ্য সৈনিক ব’ৰ্ডে আজি আহমেদাবাদত পতাকা প্ৰদান কৰি কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী তথা সমবায় মন্ত্ৰী অমিত শ্বাহক সন্মান জনায়।
‘এক্স’ ত দিয়া তেওঁৰ পোষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী তথা সমবায় মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় “সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱস উপলক্ষে মোক এখন ক্ষুদ্ৰ পতাকা উপহাৰ দি গুজৰাটৰ ৰাজ্যিক সৈনিক কল্যাণ আৰু পুনৰ সংস্থাপন তথা গুজৰাটৰ ৰাজ্যিক সৈনিক ব’ৰ্ডে জনোৱা উষ্ম আদৰণি হৃদয়স্পৰ্শী।”
শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয় য “দেশৰ বাবে অদম্য ত্যাগৰ জৰিয়তে আমাৰ সশস্ত্ৰ বাহিনীয়ে দেশপ্ৰেম, দায়বদ্ধতা আৰু বীৰত্বৰ উচ্চতম মূল্যবোধক মূৰ্ত কৰি তুলিছে , যাক প্ৰতিজন নাগৰিকে নিজৰ হৃদয়ত সাঁচি ৰাখিছে।
আজিৰ দিনটোত মই সকলোকে আহ্বান জনাইছো যে সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ পতাকা দিৱস পুঁজিলৈ বৰঙণি আগবঢ়াওক আৰু প্ৰবীণ সৈনিক তথা আমাৰ শ্বহীদসকলৰ পৰিয়ালক তেওঁলোকৰ প্ৰতি আমাৰ কৃতজ্ঞতাৰ চিন স্বৰূপে সহায় কৰক।”

Ministry of Home Affairs
On Armed Forces Flag Day, the Sainik Welfare and Resettlement, Gujarat State, and the Rajya Sainik Board, Gujarat, honored Union Home Minister and Minister of Cooperation Amit Shah by pinning the flag
Heartened by the warm gesture of the Sainik Welfare and Resettlement, Gujarat State, and the Rajya Sainik Board, Gujarat, in presenting me with a miniature flag on the occasion of Armed Forces Flag Day
Through relentless sacrifices for the nation, our armed forces embody the highest values of patriotism, commitment, and valor that every citizen holds so close to their heart
On this day I appeal to everyone to contribute to the Armed Forces Flag Day Fund and support the veterans and the families of our martyrs as a mark of our gratitude to them
07 DEC 2025 10:08PM by PIB Delhi
On Armed Forces Flag Day, the Sainik Welfare and Resettlement, Gujarat State, and the Rajya Sainik Board, Gujarat, honored Union Home Minister and Minister of Cooperation, Amit Shah by pinning the flag in Ahmedabad today.
In his post on ‘X’ Union Home Minister and Minister of Cooperation said that “Heartened by the warm gesture of the Sainik Welfare and Resettlement, Gujarat State, and the Rajya Sainik Board, Gujarat, in presenting me with a miniature flag on the occasion of Armed Forces Flag Day.”
Shri Amit Shah said that “Through relentless sacrifices for the nation, our armed forces embody the highest values of patriotism, commitment, and valor that every citizen holds so close to their heart. On this day I appeal to everyone to contribute to the Armed Forces Flag Day Fund and support the veterans and the families of our martyrs as a mark of our gratitude to them.”