প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রসিয়াগী প্রেসিদেন্তপু তরাম্না ওকখ্রে
প্রেসিদেন্ত পুতিন্দা রসিয়ন লোলদা ফোঙবা গীতাগী কোপী অমা খুদোম তমখ্রে
05 DEC 2025 10:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রসিয়াগী প্রেসিদেন্ত, ভ্লাদিমির পুতিনবু ভারত্তা তরাম্না ওকখ্রে।
“হোরেন নুমিদাংৱাইরম অমদি হয়েং ঐখোয়গী ৱারী ৱাতায়বু খৌরাংনা ঙাইজরি। ইন্দিয়া-রসিয়া ফ্রেন্দসিপ অসি ঐখোয়গী মীয়ামদা চাউনা কান্নবা পীবা মতমনা মৈ ইক্লবা মরীনি”, হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রেসিদেন্ত পুতিন্দা রসিয়ন লোলদা ফোঙবা গীতাগী কোপী অমসু খুদোল তমখি। শ্রী মোদীনা গীতানা তাকপি তম্বিরিবশিংনা মালেম থুংনা মীওই মিলিয়ন কয়াগী পুক্নিং থৌগৎলি হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
"ঐগী মরুপ, প্রেসিদেন্ত পুতিনবু ভারত্তা তরাম্না ওকচবদা নুংঙাইবা ফাওই। হোরেন নুমিদাংৱাইরম অমদি হয়েং ঐখোয়গী ৱারী ৱাতায়বু খৌরাংনা ঙাইজরি। ইন্দিয়া-রসিয়া ফ্রেন্দসিপ অসি ঐখোয়গী মীয়ামদা চাউনা কান্নবা পীবা মতমনা মৈ ইক্লবা মরীনি।”
@KremlinRussia_E
"ঐগী মরুপ, প্রেসিদেন্ত পুতিনবু ভারত্তা তরাম্না ওকচবদা নুংঙাইবা ফাওই। হোরেন নুমিদাংৱাইরম অমদি হয়েং ঐখোয়গী ৱারী ৱাতায়বু খৌরাংনা ঙাইজরি। ইন্দিয়া-রসিয়া ফ্রেন্দসিপ অসি ঐখোয়গী মীয়ামদা চাউনা কান্নবা পীবা মতমনা মৈ ইক্লবা মরীনি।”
“ঐগী মরুপ প্রেসিদেন্ত পুতিনবু ৭ লোক কল্য়ান মার্গতা তরাম্না ওক্লুরে।”
“প্রেসিদেন্ত পুতিন্দা রসিয়ন লোলদা ফোঙবা গীতাগী কোপী অমা খুদোল তমজখ্রে। গীতান তাকপি তম্বিরম্বশিংনা মালেম থুংনা মীওই মিলিয়না কয়াগী পুক্নিং থৌগৎলি।”
@KremlinRussia_E

Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes President of Russia
Presents a copy of the Gita in Russian to President Putin
05 DEC 2025 10:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed President of Russia, Vladimir Putin to India.
"Looking forward to our interactions later this evening and tomorrow. India-Russia friendship is a time tested one that has greatly benefitted our people", Shri Modi said.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi also presented a copy of the Gita in Russian to President Putin. Shri Modi stated that the teachings of Gita give inspiration to millions across the world.
The Prime Minister posted on X:
"Delighted to welcome my friend, President Putin to India. Looking forward to our interactions later this evening and tomorrow. India-Russia friendship is a time tested one that has greatly benefitted our people."
@KremlinRussia_E
"Я рад приветствовать в Дели своего друга - Президента Путина. С нетерпением жду наших встреч сегодня вечером и завтра. Дружба между Индией и Россией проверена временем; она принесла огромную пользу нашим народам."
"Welcomed my friend, President Putin to 7, Lok Kalyan Marg."
"Поприветствовал моего друга, Президента Путина, на Лок Калян Марг, 7."
"Presented a copy of the Gita in Russian to President Putin. The teachings of the Gita give inspiration to millions across the world."
@KremlinRussia_E
"Подарил Президенту Путину экземпляр Бхагавад-гиты на русском языке. Учения Гиты вдохновляют миллионы людей по всему миру."
@KremlinRussia_E