প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিমাচল প্রদেশকী মন্দীদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না PMNRFদগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
24 JUL 2025 11:03PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হিমাচল প্রদেশকী মান্দীদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না PMNRFতগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং অশোকপা মীওইশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি হায়না লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা Xতা তৌখিবা পোস্তনা হায়:
“হিমাচল প্রদেশকী মান্দীদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকচরি। খুদোংথিবা থৌদোক্তা মখোয়গী ইমুং মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা নুংঙাইতবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা 50,000 পীগনি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to an accident in Mandi, Himachal Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
24 JUL 2025 11:03PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to an accident in Mandi, Himachal Pradesh. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The Prime Minister's Office in post on X said:
"Saddened by the loss of lives due to an accident in Mandi, Himachal Pradesh. Condolences to those who have lost their loved ones in the mishap. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"