প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওস্ত্রেলিয়াগী দিপুতী প্রাইম মিনিস্তর অমদি দিফেন্স মিনিস্তরনা প্রধান মন্ত্রী মোদীগা উনখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ফেদরেল মীখলদা ওস্ত্রেলিয়ন লেবর পার্তীগী পুৱারী ওইরবা মায় পাকপগীদমক DPM গী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
মখোয়না ঙসি চহি ৫ মপুং ফারবা ইন্দিয়া – ওস্ত্রেলিয়া কম্প্রিহেন্সিপ স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লম্বীশিং খন্নখি
DPM মার্লিসনা ভারতনা ঙমখৈ লান্না লাকপা তেরোরিজমগী মায়োক্তা থেংনরিবা অসিদা ওস্ত্রেলিয়ানা মতেং পাংগনি হায়বা ৱাফম নৌহৌননা থমখি
04 JUN 2025 4:09PM by PIB Imphal
ওস্ত্রেলিয়াগী দিপুতী প্রাইম মিনিস্তর অমদি দিফেন্স মিনিস্তর ওনরেবল রিচার্দ মার্লিসনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হন্দক পাঙথোকখিবা ফেদরেল মীখলদা ওস্ত্রেলিয়ন লেবর পার্তীনা পুৱারী ওইবা মওংদা মায় পাকখিবগীদমক দিপুতী প্রাইম মিনিস্তরগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিনা ঙসি চহি ৫ মপুং ফারবা ইন্দিয়া – ওস্ত্রেলিয়া কম্প্রিহেন্সিপ স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লম্বীশিং খন্নখি। মখোয়না দিফেন্স ইন্দস্ত্রিএল কোলাবোরেসন, রেজিলিএন্ত সপ্লাই চেন, ক্রিতিকেল মিনরেল্স, নিউ এন্দ ইমর্জিং তেক্নোলোজীনচিংবা মরুওইবা লমশিংদা তেংবাংনবা হেনগৎহনবগী মরুওইবা ৱাফমশিং ফোঙদোক্নখি। মরা চেৎপা, সিক্যুর ওইবা অমদি নুংঙাই য়াইফব ইন্দো-পেসিফিক্কী মান্নবা মীৎয়েঙনা নাকল অনিগী মরীবু লমজিংলি হায়না মখোয়না ফোঙদোক্নখি।
দিপুতী প্রাইম মিনিস্তর মার্লিসনা ভারতনা ঙমখৈ লান্না লাকপা তেরোরিজমগী মায়োক্তা থেংনরিবা অসিদা ওস্ত্রেলিয়ানা মতেং পাংগনি হায়বা ৱাফম নৌহৌননা থমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা চহি অসিদা ভারত্তা পাঙথোক্কদবা এনুএল সম্মিত্তা প্রধান মন্ত্রী অল্বানিজ লাক্নবা পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
Deputy Prime Minister and Minister for Defence of Australia calls on Prime Minister Modi
PM congratulated DPM for Australian Labor Party’s historic victory in the Federal elections
They discussed ways to further strengthen the India – Australia Comprehensive Strategic Partnership, which completes its 5 years today
DPM Marles reiterated Australia’s support in India’s fight against cross border terrorism
04 JUN 2025 4:09PM by PIB Delhi
The Deputy Prime Minister and Minister for Defence of Australia, Hon. Richard Marles, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today. Prime Minister Modi congratulated Deputy Prime Minister Marles on the historic victory of the Australian Labor Party in the recent Federal elections.
The two leaders exchanged ideas to further strengthen the India - Australia Comprehensive Strategic Partnership, which completed five years today. They underlined the importance of enhancing cooperation in key areas such as defence industrial collaboration, resilient supply chains, critical minerals, new and emerging technologies. They reaffirmed that the shared vision for a stable, secure and prosperous Indo-Pacific continues to guide the bilateral collaboration.
Deputy Prime Minister Marles reiterated Australia’s support in India’s fight against cross border terrorism.
Prime Minister extended invitation to PM Albanese for the Annual Summit, to be held in India later this year.