প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দেনমার্ককী প্রধান মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী সুকুমারি মেত ফ্রেদরিকসেনগা তেলিফোনদা ৱারি-ৱাতাই শানখ্রে
লুচিংবা অনিনা লৈবাক অনিগী মরীগী তোঙান তোঙানবা হিরমশিং অমসুং মালেমগী ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা খন্নখি
লুচিংবা অনিনা নোরৱেদা পাংথোক্কদৌরিবা ইন্দিয়া-নোর্দিক সম্মিতকী মনুংদা মখোয়না উন্নগদৌরিবা অদুদা অপেনবা ফোংদোকখি
15 APR 2025 6:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং দেনমার্ককী প্রধান মন্ত্রী, হিস এক্সেলেন্সী সুকুমারি মেত ফ্রেদরিকসেনগা ঙসি তেলিফোনদা ৱারি-ৱাতাই শানখ্রে। লুচিংবা অনিনা লৈবাক অনিগী মরীগী তোঙান তোঙানবা হিরমশিং অমসুং মালেমগী ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা খন্নখি।
২০২০দা গ্রীন স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হৌদোকখিবা মতমদগী লৈবাক অনিগী মরক্তা অৱাংবা থাক্কী এক্সচেঞ্জশিং নীংশিংলদুনা লুচিংবশিংনা তোঙান তোঙানবা লমশিংদা গ্রীন স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ পাকথোক চাউথোকহনখিবা অদু পনখি, মসিনা ভারত্তা দেনিশ ইনভেস্তমেন্তশিংনা গ্রীন ত্রাঞ্জিসনদা শরুক য়াবগী খুদোংচানিংঙাই ওইবা ফীভম অমা শেমবীখি। লুচিংবা অনিনা ম্যুচেল ইন্তরেস্তকী রিজনেল অমসুং গ্লোবেল ইসুশিংসু খন্নখি।
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি অসিগী অরোইবা শরুক্তা নোরৱেদা পাংথোক্কদৌরিবা অহুমশুবা ইন্দিয়া-নোর্দিক সম্মিত অমসুং মতম অদুদা প্রধান মন্ত্রী, ফ্রেদরিকসেনগা উননবা ঙাইদুনা লৈরি হায়না মহাক্না হায়খি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi holds telephonic conversation with the Prime Minister of Denmark H.E. Ms. Mette Frederiksen
The leaders discussed various aspects of bilateral relations as well global developments
The leaders looked forward to their meeting in Norway on the sidelines of the forthcoming India-Nordic Summit
15 APR 2025 6:02PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi and Prime Minister of Denmark H.E. Ms. Mette Frederiksen had a telephonic conversation today. Both leaders discussed various aspects of bilateral relations as well as global developments.
Recalling high-level exchanges between both countries ever since the launch of the Green Strategic Partnership in 2020, the leaders noted the expansion of the Green Strategic Partnership in various fields which have created favorable conditions for Danish investments in India to contribute to green transition. The leaders also discussed regional and global issues of mutual interest.
Prime Minister Narendra Modi said that he was looking forward to the 3rd India- Nordic Summit scheduled to be held later this year in Norway, and his meeting with Prime Minister Frederiksen at that time.