প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী ঈশিংগী নুমিত্তা ঈশিং কন্নবা হোৎনবগী ৱারেপ হেন্না চেৎশিনহনখ্রে
22 MAR 2025 10:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতনা ঈশিং কন্নবা হোৎনরিবা অমসুং তুং কোইনা চৎপা য়াবা চাউখৎপা পুরক্নবগী ৱারেপ হেন্না চেৎশিলহনখ্রে। মীওইবগী খুনাইরোলদা ঈশিংগী তঙাইফদবা অসিবু পল্লদুনা মহাক্না অসিগুম্বা মমল নাইদ্রবা রিসোর্স অসি তুংগী মীরোলগীদমক ঙাক শেন্দুনা থম্নবা অপুনবগী থৌনা শেমগৎনবা পুক্নিং চিংশিনখি।
শ্রী মোদীনা X তা ইখি;
"মালেমগী ঈশিংগী নুমিৎতা, ঐখোয়না ঈশিং কন্নবা হোৎনরিবা অমসুং তুং কোইনা চৎপা য়াবা চাউখৎপা পুরক্নবগী ৱারেপ হেন্না চেৎশিলহল্লি। ঈশিং হায়বসিনা মীওইবা খুন্নাইরোলগী পুন্সিনি অমসুং মসিনা মরম ওইদুনা তুংগী মীরোলগীদমক মসি ঙাক শেন্দুনা থম্বা হায়বসি য়াম্না মরুওই!"

Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms commitment to Water Conservation on World Water Day
22 MAR 2025 10:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reaffirmed India’s commitment to conserve water and promote sustainable development. Highlighting the critical role of water in human civilization, he urged collective action to safeguard this invaluable resource for future generations.
Shri Modi wrote on X;
“On World Water Day, we reaffirm our commitment to conserve water and promote sustainable development. Water has been the lifeline of civilisations and thus it is more important to protect it for the future generations!”