ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଗତି ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା ଏବଂ ପ୍ରଶାସନର ଏକ ଚମତ୍କାର ମିଶ୍ରଣକୁ ପ୍ରତିନିଧିତ୍ୱ କରେ, ଯାହା ପ୍ରତିବନ୍ଧକ ହଟାଇବା ଏବଂ ପ୍ରକଳ୍ପଗୁଡିକ ଠିକ୍ ସମୟରେ ସମାପ୍ତ ହେବା ନିଶ୍ଚିତ କରେ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
02 DEC 2024 7:59PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ପ୍ରଗତି ପ୍ଲାଟଫର୍ମକୁ ପ୍ରଯୁକ୍ତି ଏବଂ ପ୍ରଶାସନର ଏକ ଚମତ୍କାର ମିଶ୍ରଣ ଭାବେ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି, ଯାହା ଦ୍ୱାରା ପ୍ରତିବନ୍ଧକ ହଟାଇବା ଏବଂ ପ୍ରକଳ୍ପଗୁଡିକ ଠିକ୍ ସମୟରେ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ହେବା ସୁନିଶ୍ଚିତ ହୋଇଛି। ଅକ୍ସଫୋର୍ଡ ସେଡ୍ ବିଜନେସ୍ ସ୍କୁଲ ଏବଂ ଗେଟ୍ସ ଫାଉଣ୍ଡେସନ ଦ୍ୱାରା କରାଯାଇଥିବା ଅଧ୍ୟୟନରେ ପ୍ରଗତିର ପ୍ରଭାବକୁ ସ୍ୱୀକୃତି ମିଳିଥିବା ନେଇ ସେ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଥିଲେ।
ଏକ୍ସ ଉପରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି :
"ପ୍ରଗତି ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା ଏବଂ ପ୍ରଶାସନର ଏକ ଚମତ୍କାର ମିଶ୍ରଣକୁ ପ୍ରତିନିଧିତ୍ୱ କରେ, ଯାହା ସାଇଲୋ ଅପସାରଣ ଏବଂ ପ୍ରକଳ୍ପଗୁଡିକ ଠିକ୍ ସମୟରେ ସମାପ୍ତ ହେବା ନିଶ୍ଚିତ କରେ | ବର୍ଷ ବର୍ଷ ଧରି, ଏହି ଅଧିବେଶନଗୁଡ଼ିକ ବ୍ୟାପକ ଲାଭ ପ୍ରଦାନ କରିଛି, ଯାହା ଲୋକମାନଙ୍କୁ ବହୁତ ଉପକୃତ କରିଛି ଏକ୍ସ ଉପରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି :
ମୁଁ ଖୁସି ଯେ ଅକ୍ସଫୋର୍ଡ ଏବଂ ଗେଟସ୍‍ ଫାଉଣ୍ଡେସନ ଦ୍ୱାରା ଅଧ୍ୟୟନରେ ପ୍ରଗତିର ପ୍ରଭାବକୁ ସ୍ୱୀକୃତି ଦିଆଯାଇଛି।
https://www.news18.com/india/pm-modi-ensured-pragati-of-340-infrastructure-projects-worth-200-billion-oxford-study-9142652.html

Prime Minister's Office
PRAGATI represents a wonderful amalgamation of technology and governance, ensuring silos are removed and projects are completed on time: Prime Minister
02 DEC 2024 7:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded PRAGATI platform as a wonderful amalgamation of technology and governance, ensuring silos are removed and projects are completed on time. He was pleased that the effectiveness of PRAGATI has been recognised in the study by Oxford Said Business School and Gates Foundation.
In a post on X, he wrote:
“PRAGATI represents a wonderful amalgamation of technology and governance, ensuring silos are removed and projects are completed on time. Over the years, these sessions have led to substantive benefits, which have greatly benefitted people.
Am glad that the effectiveness of PRAGATI has been recognised in the study by @OxfordSBS and @GatesFoundation.
https://www.news18.com/india/pm-modi-ensured-pragati-of-340-infrastructure-projects-worth-200-billion-oxford-study-9142652.html