Prime Minister's Office
PRAGATI represents a wonderful amalgamation of technology and governance, ensuring silos are removed and projects are completed on time: Prime Minister
02 DEC 2024 7:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded PRAGATI platform as a wonderful amalgamation of technology and governance, ensuring silos are removed and projects are completed on time. He was pleased that the effectiveness of PRAGATI has been recognised in the study by Oxford Said Business School and Gates Foundation.
In a post on X, he wrote:
“PRAGATI represents a wonderful amalgamation of technology and governance, ensuring silos are removed and projects are completed on time. Over the years, these sessions have led to substantive benefits, which have greatly benefitted people.
Am glad that the effectiveness of PRAGATI has been recognised in the study by @OxfordSBS and @GatesFoundation.
https://www.news18.com/india/pm-modi-ensured-pragati-of-340-infrastructure-projects-worth-200-billion-oxford-study-9142652.html

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তেক্নোলোজি অমসুং লৈবাক ঙাকপা অনিগী অঙকপা পুনশিনবা অমা প্রাগাতিনা উৎলে, পাউ ফাওনদবা লৈহন্দ্রে অমসুং প্রোজেকশিং মতম চানা লোইশিল্লে: প্রধান মন্ত্রী
02 DEC 2024 7:59PM by PIB Imphal
প্রাগাতি অসি তেক্নোলোজি অমসুং লৈবাক ঙাকপা অনিগী অঙকপা পুনশিনবা অমা অমসুং পাউ ফাওনদবা লৈহন্দ্রে অমসুং প্রোজেকশিং মতম চানা লোইশিল্লে হায়না ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি ওক্সফোর্দ সেদ ব্যুজিনেস স্কুল অমসুং গেতস ফাউন্দেসন্না থিজিনবদা প্রাগাতিগী কান্নবা খঙবদা মহাক্না অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
তেক্নোলোজি অমসুং লৈবাক ঙাকপা অনিগী অঙকপা পুনশিনবা অমা প্রাগাতিনা উৎলে, পাউ ফাওনদবা লৈহন্দ্রে অমসুং প্রোজেকশিং মতম চানা লোইশিল্লে। চহি কয়া, হায়রিবা সেসনশিং অসিনা কান্নবা কয়া পীদুনা, মীয়ামদা চাউনা খুদোংচাবা ফংহল্লে।
@OxfordSBS অমসুং @GatesFoundation না থিজিনবদা প্রাগাতিগী কান্নবা খঙবদা হরাওই”।
https://www.news18.com/india/pm-modi-ensured-pragati-of-340-infrastructure-projects-worth-200-billion-oxford-study-9142652.html