ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭବ୍ୟ ପରେଡରେ ସାଂସ୍କୃତିକ ଐତିହ୍ୟ ଏବଂ ସୈନ୍ୟ ଶକ୍ତିର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରାଗଲା: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
26 JAN 2025 3:41PM by PIB Bhubaneswar
ଗଣତନ୍ତ୍ର ଦିବସ ସମାରୋହ-୨୦୨୫ର ଝଲକ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଏହାକୁ ଭାରତର ବିବିଧତାର ଏକତାର ଜୀବନ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଭାବେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି କି ଭବ୍ୟ ପରେଡରେ ସାଂସ୍କୃତିକ ଐତିହ୍ୟ ଏବଂ ସୈନ୍ୟ ଶକ୍ତିର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରାଗଲା ।
ଏକ୍ସ ର ଅଲଗା ଅଲଗା ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଗଣତନ୍ତ୍ର ଦିବସ ସମାରୋହ-୨୦୨୫ର କିଛି ଝଲକ...
ଭାରତର ବିବିଧତାରେ ଏକତାର ଜୀବନ୍ତ ପ୍ରଦର୍ଶନ । ଭବ୍ୟ ପରେଡରେ ସାଂସ୍କୃତିକ ଐତିହ୍ୟ ଏବଂ ସୈନ୍ୟ ଶକ୍ତିର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରାଗଲା । ଜୀବନ୍ତ ପ୍ରଜ୍ଞାପନ ମେଢ଼ ଗୁଡ଼ିକ ଆମ ରାଜ୍ୟର ସମୃଦ୍ଧ ପରମ୍ପରାକୁ ପ୍ରତିନିଧିତ୍ୱ କରିଛି ।
କର୍ତ୍ତବ୍ୟ ପଥରେ ବାସ୍ତବିକ ଏହା ଥିଲା ଏକ ଭବ୍ୟ ସକାଳ । ଏଠାରେ ଆଉ କିଛି ଝଲକ....”

Prime Minister's Office
The magnificent parade showcased cultural heritage and military prowess: Prime Minister
26 JAN 2025 3:41PM by PIB Delhi
Sharing the glimpses from the Republic Day Celebrations 2025, the Prime Minister Shri Narendra Modi remarked it as a vibrant display of India’s unity in diversity. He added that the magnificent parade showcased cultural heritage and military prowess.
In separate posts on X, Shri Modi said:
“Glimpses from the Republic Day Celebrations 2025…
A vibrant display of India’s unity in diversity. The magnificent parade showcased cultural heritage and military prowess. The vibrant tableaux represented the rich traditions of our states.”
“It was truly a memorable morning at Kartavya Path. Here are more glimpses…”