গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিৰ নিৰ্বাচনৰ বাবে এনডিএ-ৰ প্ৰাৰ্থী হিচাপে মনোনীত মহাৰাষ্ট্ৰৰ ৰাজ্যপাল শ্ৰী চি. পি. ৰাধাকৃষ্ণণক অভিনন্দন জনায়
এজন সাংসদ আৰু ভিন্ন ৰাজ্যৰ ৰাজ্যপাল হিচাপে শ্ৰী চি. পি. ৰাধাকৃষ্ণণ ডাঙৰীয়াই সাংবিধানিক কৰ্তব্যৰাজি ফলপ্ৰসূভাৱে পৰিপূৰণৰ ক্ষেত্ৰত এটি গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছে
তেওঁৰ বৰ্ণাঢ্য অভিজ্ঞতা আৰু প্ৰজ্ঞাৰে উচ্চ সদনৰ গৰিমা বৃদ্ধি আৰু নতুন মাইলৰ খুঁটি স্থাপন কৰিব বুলি মই নিশ্চিত
এই সিদ্ধান্ত গ্ৰহণৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী আৰু দলীয় সংসদীয় পৰিষদৰ সকলো সদস্যলৈ কৃতজ্ঞতা জনালোঁ
17 AUG 2025 9:48PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিৰ নিৰ্বাচনৰ বাবে এনডিএ-ৰ প্ৰাৰ্থী হিচাপে মনোনীত মহাৰাষ্ট্ৰৰ ৰাজ্যপাল শ্ৰী চি. পি. ৰাধাকৃষ্ণণক অভিনন্দন জনায়।
‘এক্স’-ৰ এটা প’ষ্টত শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয় যে এজন সাংসদ আৰু ভিন্ন ৰাজ্যৰ ৰাজ্যপাল হিচাপে শ্ৰী চি. পি. ৰাধাকৃষ্ণণ ডাঙৰীয়াই সাংবিধানিক কৰ্তব্যৰাজি ফলপ্ৰসূভাৱে পৰিপূৰণৰ ক্ষেত্ৰত এটি গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছে। তেওঁৰ বৰ্ণাঢ্য অভিজ্ঞতা আৰু প্ৰজ্ঞাৰে উচ্চ সদনৰ গৰিমা বৃদ্ধি আৰু নতুন মাইলৰ খুঁটি স্থাপন কৰিব বুলি মই নিশ্চিত। এই সিদ্ধান্ত গ্ৰহণৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী আৰু দলীয় সংসদীয় পৰিষদৰ সকলো সদস্যলৈ কৃতজ্ঞতা জনালোঁ।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah, congratulates Governor of Maharashtra Shri C. P. Radhakrishnan on being nominated as the NDA's candidate for the vice presidential election
Shri C. P. Radhakrishnan Ji’s roles as a parliamentarian and as governor of different states have played a significant role in effectively fulfilling the constitutional duties
I am sure his vast experience and wisdom will enhance the prestige of the Upper House and achieve new milestones
Gratitude to Prime Minister Shri Narendra Modi and all members of the party Parliamentary board for this decision
17 AUG 2025 9:48PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah has congratulated Governor of Maharashtra Shri C. P. Radhakrishnan on being nominated as the NDA's candidate for the vice presidential election.
In a post on ‘X’, Shri Amit Shah said that Shri C. P. Radhakrishnan Ji’s roles as a parliamentarian and as governor of different states have played a significant role in effectively fulfilling the constitutional duties. I am sure his vast experience and wisdom will enhance the prestige of the Upper House and achieve new milestones. Gratitude to Prime Minister Shri Narendra Modi Ji and all members of the party Parliamentary board for this decision.