Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in an accident in Dausa, Rajasthan
PM announces ex-gratia from PMNRF
13 AUG 2025 4:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in an accident in Dausa, Rajasthan. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Deeply saddened by the loss of lives in an accident in Dausa, Rajasthan. Condolences to the families who have lost their loved ones. Praying for the speedy recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাজাস্থানগী দৌসাদা এক্সিদেন্ত অমদা মী লৈখিদবা য়াওবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা PMNRF তগী এক্স গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
13 AUG 2025 4:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাজাস্থানগী দৌসাদা এক্সিদেন্ত অমদা মী লৈখিদবা য়াওবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না PMNRF তগী লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২ গী এক্স গ্রেসিয়া অমদি অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি হায়না লাউথোকখ্রে।
PMO ইন্দিয়া হেন্দলনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা হায়খি:
“রাজাস্থানগী দৌসাদা থোকপা এক্সিদেন্ত অমদা মী লৈখিদবসিনা য়াম্না নুংঙাইহনদ্রে।লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংশিংদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। অশোকপশিং থুনা ফগৎলকপা ওইসনু হায়না থৌনিজরি।
PMNRF তগী লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ অনিগী এক্স গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: PM @narendramodi”