গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে শ্ৰী অমৰনাথ জী যাত্ৰাক সুৰক্ষিত আৰু সুগম কৰি তোলাৰ বাবে সকলো সুৰক্ষা বাহিনী, শ্ৰী অমৰনাথ জী শ্ৰাইন ব’ৰ্ড, জম্মু-কাশ্মীৰ প্ৰশাসন আৰু স্বেচ্ছাসেৱী সংস্থাসমূহক অভিনন্দন জনায়
ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ অটুট পৰম্পৰা আৰু আস্থাৰ প্ৰতীক শ্ৰী অমৰনাথ জীৰ পৱিত্ৰ যাত্ৰাত এই বছৰ ৪.১৪ লাখৰো অধিক ভক্তই বাবা বৰ্ফানীৰ দৰ্শন কৰে
এই পৱিত্ৰ যাত্ৰাক সফল কৰি তোলাত আপোনালোক সকলোৰে অৰিহণা প্ৰশংসনীয় আৰু অদ্বিতীয়
বাবা বৰ্ফানীয়ে সকলোৰে ওপৰত তেওঁৰ কৃপা অব্যাহত ৰাখক
11 AUG 2025 10:23PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে শ্ৰী অমৰনাথ জী যাত্ৰাক সুৰক্ষিত আৰু সুগম কৰি তোলাত অৰিহণা যোগোৱা বাবে সকলো সুৰক্ষা বাহিনী, শ্ৰী অমৰনাথ জী শ্ৰাইন ব'ৰ্ড, জম্মু-কাশ্মীৰ প্ৰশাসন আৰু স্বেচ্ছাসেৱী সংস্থাসমূহক অভিনন্দন জনাইছে।
শ্ৰী অমিত শ্বাহে ‘এক্স’ত এটা পোষ্টত কৈছে, “ঔঁ নমঃ শিৱায়! ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ অটুট পৰম্পৰা আৰু আস্থাৰ প্ৰতীক শ্ৰী অমৰনাথ জীৰ পৱিত্ৰ যাত্ৰাত এই বছৰ ৪.১৪ লাখৰো অধিক ভক্তই বাবা বৰ্ফানীৰ দৰ্শন কৰে। এই যাত্ৰাক সুৰক্ষিত আৰু সুগম কৰি তোলাত অৰিহণা যোগোৱা বাবে মই সকলো সুৰক্ষা বাহিনী, শ্ৰী অমৰনাথ জী শ্ৰাইন ব'ৰ্ড, জম্মু-কাশ্মীৰ প্ৰশাসন আৰু স্বেচ্ছাসেৱী সংস্থাসমূহক অভিনন্দন জনাইছোঁ। এই পৱিত্ৰ যাত্ৰাক সফল কৰি তোলাত আপোনালোক সকলোৰে অৰিহণা প্ৰশংসনীয় আৰু অদ্বিতীয়। বাবা বৰ্ফানীয়ে সকলোৰে ওপৰত তেওঁৰ কৃপা অব্যাহত ৰাখক।”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah congratulates all security forces, Shri Amarnathji Shrine Board, Jammu-Kashmir administration and voluntary organizations for their contribution in making Shri Amarnathji Yatra safe and smooth
This year, more than 4.14 lakh devotees visited Shri Amarnathji, a symbol of unbroken tradition and faith of Indian culture, to have darshan of Baba Barfani
The contribution of all of you in making this holy pilgrimage successful was commendable and unique
May Baba Barfani keep his blessings on everyone
11 AUG 2025 10:23PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah has congratulated all security forces, Shri Amarnathji Shrine Board, Jammu-Kashmir administration and voluntary organizations for their contribution in making Shri Amarnathji Yatra safe and smooth.
In a post on X platform, Shri Amit Shah said that this year, more than 4.14 lakh devotees visited Shri Amarnathji, a symbol of unbroken tradition and faith of Indian culture, to have darshan of Baba Barfani. I congratulate all the security forces, Shri Amarnathji Shrine Board, Jammu-Kashmir administration and voluntary organizations for their contribution in making this pilgrimage safe and smooth. He said that the contribution of all of you in making this holy pilgrimage successful was commendable and unique. May Baba Barfani keep his blessings on everyone.