প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেশকী সমভলদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.দ্গী PMNRFদগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
05 JUL 2025 10:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি উত্তর প্রদেশকী সমভলদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংগী মীওইদা PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং অশোকপশিংদা লুপা 50,000 পীনবা লাউথোকখ্রে।
Xতা PMO ইন্দিয়াগী হেন্দলনা পোস্ত তৌরদুনা হায়:
“উত্তর প্রদেশকী সমভলদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিং অদুগীদমক য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। থৌদোক অসিদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংগী মীওইদা PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in an accident in Sambhal, Uttar Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
05 JUL 2025 10:17AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in an accident in Sambhal, Uttar Pradesh. He announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The PMO India handle in post on X said:
“Deeply saddened by the loss of lives in an accident in Sambhal, Uttar Pradesh. Condolences to those who have lost their loved ones in the mishap. May the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”