গৃহ মন্ত্ৰালয়
'আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যোগ দিৱস' উপলক্ষে কেন্দ্ৰীয় গৃহআৰুসমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে গুজৰাটৰ আহমেদাবাদত স্থানীয় লোকসকলৰ সৈতে যোগাসন কৰে
মন, শৰীৰ আৰু মগজুৰ মাজত সন্তুলন ৰক্ষা কৰা ‘যোগ’ আজি সমগ্ৰ বিশ্বৰ লোকৰে দৈনন্দিন জীৱন-যাত্ৰাৰ অংশ হৈ পৰিছে
যুগ-যুগ ধৰি যোগভাৰতীয় সুস্থ আৰু ফিট জীৱনশৈলীৰ এক অবিচ্ছেদ্য অংশ হৈ আহিছে
মোদীডাঙৰীয়াৰ নেতৃত্বত ভাৰতৰ অমূল্য ঐতিহ্য ‘যোগ’-ক সমগ্ৰ বিশ্বই আদৰি লৈছে
সকলোকে'আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যোগ দিৱস'-ৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপনৰ লগতে যোগক দৈনন্দিন জীৱন-যাত্ৰাৰ এক অংশকৰি তুলিবলৈ আহ্বান জনাইছোঁ
21 JUN 2025 4:04PM by PIB Guwahati
আজি 'আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যোগ দিৱস' উপলক্ষে কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে গুজৰাটৰ আহমেদাবাদত স্থানীয় লোকসকলৰ সৈতে যোগাসন কৰে।‘এক্স’-ৰ এটা প’ষ্টত শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয় যেমন, শৰীৰ আৰু মগজুৰ মাজত সন্তুলন ৰক্ষা কৰা ‘যোগ’ আজি সমগ্ৰ বিশ্বৰ লোকৰে দৈনন্দিন জীৱন-যাত্ৰাৰ অংশ হৈ পৰিছে।
আন এটা প’ষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহ আৰু সমবায় মন্ত্ৰীজনে কয়, যুগ-যুগ ধৰি যোগভাৰতীয় সুস্থ আৰু ফিট জীৱনশৈলীৰ এক অবিচ্ছেদ্য অংশ হৈ আহিছে।নিয়মীয়া যোগাভ্যাসে শৰীৰ, মন আৰু চিন্তাক সুস্থ কৰি তোলে আৰু ইয়াক ধনাত্মক শক্তিৰেভৰাই তোলে।মোদীডাঙৰীয়াৰ নেতৃত্বত ভাৰতৰ অমূল্য ঐতিহ্য ‘যোগ’-ক সমগ্ৰ বিশ্বই আদৰি লৈছে।মই সকলোকে 'আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় যোগ দিৱস'-ৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপনৰ লগতে যোগক দৈনন্দিন জীৱন-যাত্ৰাৰ এক অংশকৰি তুলিবলৈ আহ্বান জনাইছোঁ।

Ministry of Home Affairs
On the occasion of 'International Yoga Day', Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah performs yoga with the local residents in Ahmedabad, Gujarat
‘Yoga’, which brings unity among mind, body and brain, has today become a part of the daily routine of people all over the world
Yoga has been an integral part of the Indian tradition of healthy and fit lifestyle for centuries
Under the leadership of Modi ji, India's invaluable heritage 'Yoga' has been adopted by the entire world
On the occasion of 'International Yoga Day', I extend best wishes to everyone and appeal to make yoga a part of daily life
21 JUN 2025 4:04PM by PIB Delhi
On the occasion of 'International Yoga Day', Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah performed yoga with the local residents in Ahmedabad, Gujarat today. In his post on ‘X’ Shri Amit Shah said that ‘Yoga’, which brings unity among mind, body and brain, has today become a part of the daily routine of people all over the world.
In another post Union Home Minister and Minister of Cooperation said, Yoga has been an integral part of the Indian tradition of healthy and fit lifestyle for centuries. Regular practice of yoga makes the body, mind and thoughts free from disorders and transmits positive energy. Under the leadership of Modi ji, India's invaluable heritage 'Yoga' has been adopted by the entire world. On the occasion of 'International Yoga Day', I extend best wishes to everyone and appeal to make yoga a part of daily life.