ସ୍ଵରାଷ୍ଟ୍ର ବ୍ୟାପାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
'ଆନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ଯୋଗ ଦିବସ' ଅବସରରେ ଗୁଜରାଟର ଅହମ୍ମଦାବାଦରେ ସ୍ଥାନୀୟ ବାସିନ୍ଦାଙ୍କ ସହ ଯୋଗ କଲେ କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱରାଷ୍ଟ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ
ମନ, ଶରୀର ଏବଂ ଆତ୍ମା ମଧ୍ୟରେ ସମନ୍ବୟ ଆଣିଥିବା 'ଯୋଗ' ଆଜି ସାରା ବିଶ୍ୱର ଲୋକଙ୍କ ଦୈନନ୍ଦିନ ଜୀବନର ଅଂଶ ହୋଇଛି
ଶହ ଶହ ବର୍ଷ ଧରି ସୁସ୍ଥ ଏବଂ ଫିଟ୍ ଜୀବନଶୈଳୀର ଭାରତୀୟ ପରମ୍ପରାରେ ଯୋଗ ଏକ ଅବିଚ୍ଛେଦ୍ୟ ଅଙ୍ଗ ହୋଇ ରହିଛି
ମୋଦୀଜୀଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱରେ ଭାରତର ଅମୂଲ୍ୟ ଐତିହ୍ୟ 'ଯୋଗ" କୁ ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱ ଗ୍ରହଣ କରିଛି
'ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ଯୋଗ ଦିବସ "ଅବସରରେ ମୁଁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି ଏବଂ ଯୋଗକୁ ଦୈନନ୍ଦିନ ଜୀବନର ଅଂଶ କରିବା ପାଇଁ ନିବେଦନ କରୁଛି
21 JUN 2025 4:04PM by PIB Bhubaneswar
କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱରାଷ୍ଟ୍ର ତଥା ସମବାୟ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ 'ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ଯୋଗ ଦିବସ' ଅବସରରେ ଆଜି ଗୁଜରାଟର ଅହମ୍ମଦାବାଦରେ ସ୍ଥାନୀୟ ବାସିନ୍ଦାଙ୍କ ସହ ଯୋଗ କରିଥିଲେ। 'ଏକ୍ସ "ରେ ନିଜ ପୋଷ୍ଟରେ ଶ୍ରୀ ଅମିତ ଶାହ କହିଛନ୍ତି ଯେ ମନ, ଶରୀର ଏବଂ ଆତ୍ମା ମଧ୍ୟରେ ସମନ୍ବୟ ଆଣିଥିବା' ଯୋଗ" ଆଜି ସାରା ବିଶ୍ୱର ଲୋକଙ୍କ ଦୈନନ୍ଦିନ ଜୀବନର ଏକ ଅଂଶ ପାଲଟିଯାଇଛି।
ଅନ୍ୟ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱରାଷ୍ଟ୍ର ତଥା ସମବାୟ ମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, ଯୋଗ ଶତାବ୍ଦୀ ଶତାବ୍ଦୀ ଧରି ସୁସ୍ଥ ଏବଂ ଫିଟ୍ ଜୀବନଶୈଳୀର ଭାରତୀୟ ପରମ୍ପରାର ଏକ ଅବିଚ୍ଛେଦ୍ୟ ଅଙ୍ଗ ହୋଇ ରହିଛି। ଯୋଗର ନିୟମିତ ଅଭ୍ୟାସ ଶରୀର, ମନ ଏବଂ ଚିନ୍ତାଧାରାକୁ ବିଶୃଙ୍ଖଳାରୁ ମୁକ୍ତ କରିଥାଏ ଏବଂ ସକାରାତ୍ମକ ଶକ୍ତି ସଞ୍ଚାରିତ କରିଥାଏ। ମୋଦୀ ଜୀଙ୍କ ନେତୃତ୍ୱରେ ଭାରତର ଅମୂଲ୍ୟ ଐତିହ୍ୟ ‘‘ଯୋଗ" କୁ ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱ ଗ୍ରହଣ କରିଛି। 'ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟ ଯୋଗ ଦିବସ' ଅବସରରେ ମୁଁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି ଏବଂ ଯୋଗକୁ ଦୈନନ୍ଦିନ ଜୀବନର ଏକ ଅଂଶ କରିବାକୁ ନିବେଦନ କରୁଛି।

Ministry of Home Affairs
On the occasion of 'International Yoga Day', Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah performs yoga with the local residents in Ahmedabad, Gujarat
‘Yoga’, which brings unity among mind, body and brain, has today become a part of the daily routine of people all over the world
Yoga has been an integral part of the Indian tradition of healthy and fit lifestyle for centuries
Under the leadership of Modi ji, India's invaluable heritage 'Yoga' has been adopted by the entire world
On the occasion of 'International Yoga Day', I extend best wishes to everyone and appeal to make yoga a part of daily life
21 JUN 2025 4:04PM by PIB Delhi
On the occasion of 'International Yoga Day', Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah performed yoga with the local residents in Ahmedabad, Gujarat today. In his post on ‘X’ Shri Amit Shah said that ‘Yoga’, which brings unity among mind, body and brain, has today become a part of the daily routine of people all over the world.
In another post Union Home Minister and Minister of Cooperation said, Yoga has been an integral part of the Indian tradition of healthy and fit lifestyle for centuries. Regular practice of yoga makes the body, mind and thoughts free from disorders and transmits positive energy. Under the leadership of Modi ji, India's invaluable heritage 'Yoga' has been adopted by the entire world. On the occasion of 'International Yoga Day', I extend best wishes to everyone and appeal to make yoga a part of daily life.