প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জি-৭ মীফমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়ুরোপিয়ান কম্মিসনগী রাষ্ট্রপতিগা উনখ্রে
18 JUN 2025 3:04PM by PIB Imphal
কনাদাগী কনানাস্কিদা পাংথোক্লিবা জি-৭ মীফমদা জুন ১৭,২০২৫ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুরোপিয়ান কম্মিসনগী রাষ্ট্রপতি উর্সুলা বোন দের লেয়েনগা লোয়ননা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্ন-নৈনখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“@EU_Commission গী রাষ্ট্রপতি উর্সুলা বোন দের লেয়েনগা লোয়ননা কান্নরবা ৱাফম কয়া খন্ন-নৈনখ্রে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with President of the European Commission during G7 summit
18 JUN 2025 3:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi held a fruitful discussion with the President of the European Commission, Ms. Ursula von der Leyen during the G7 Summit at Kananaskis, Canada on 17th June 2025.
In a post on X, he wrote:
“Fruitful discussion with President of the @EU_Commission, Ursula von der Leyen.”