প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নহাশিংনা লমজিংবা তেক ইনোভেসন্না লৈবাকসিবু মরোমদোম লেপচনবগী মপাঙ্গল হাপ্লি হায়না শিংথাখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা দিজিতেল ইন্দিয়াগী চহি ১১ অসিদা মীয়ামগী পুন্সিদা পুরক্লিবা অহোংবশিং ফোঙদোকখ্রে
12 JUN 2025 10:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী নহা ওইরিবা ইনোভেতরশিংবু তেক্নোলোজী খুমাং চাওশিলহন্নবা অমদি লৈবাকসিনা মরোমদোম লেপচনবা হোৎনবদা য়ারিবা মরুওইবা থৌদাংগীদমক শিংথাখ্রে। হৌখিবা চহি ১১ অসিদা দিজিতেল ইন্দিয়ানা নহাশিংবু ইনোভেসনগী মতিং লোকশিন্দুনা ভারতপু মালেমগী তেক্নোলোজীগী পৱারহাউস অমগী খোঙফম চেৎশিলহন্নবা মপাঙ্গল হাপ্লি।
শ্রী মোদীনা হৌখিবা চহি ১১ সিদা, তেক্নোলোজীগী মতিং শীজিন্নবনা ভারতকী মীয়ামদা মশিং য়াম্লবা কান্নবা পীরি। সর্ভিস দেলিবরী অমদি ত্রান্সপেরেন্সী ফনা য়াম্না ফগৎলে হায়নসু মহাক্না হায়খি।
মাইগোভ‌ইন্দিয়ানা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ভারতকী নহাশিংনা মতিং হাপ্তুনা, ঐখোয়না ইনোভেসন অমদি তেক্নোলোজী শীজন্নবগী লমদা শিংথানিংঙাই ওইনা খুমাঙ চাওশিল্লি। মসিনা ঐখোয়না ইরোমদোম লেপচনবা অমদি মালেমগী তেক পৱারহাউস অমা ওইনবা হোৎনরিবসিদা মপাঙ্গল হাপ্লি।
#11YearsOfDigitalIndia”
“তেক্নোলোজীগী মতিং শীজিন্নবনা ভারতকী মীয়ামদা মশিং য়াম্লবা কান্নবা পীরি। সর্ভিস দেলিবরী অমদি ত্রান্সপেরেন্সী ফনা য়াম্না ফগৎলে হায়নসু মহাক্না হায়খি। মসিদা নত্তনা তেক্নোলোজী হায়বসি খ্বায়দগী হেন্না লায়রবশিংগী পুন্সি মহিং ফগৎহন্নবা পাম্বৈ অমসু ওইরে।
#11YearsOfDigitalIndia”

Prime Minister's Office
Prime Minister hails India's Youth-Led Tech Innovation as Nation Strengthens Self-Reliance
Prime Minister highlights the transformation brought about in lives of people through 11 years of Digital India
12 JUN 2025 10:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today lauded India’s young innovators for their pivotal role in advancing technology and driving the nation’s self-reliance. Over the past 11 years, Digital India has empowered the youth to harness innovation, reinforcing India’s position as a global technology powerhouse.
Shri Modi also remarked that over the past 11 years, leveraging the power of technology has brought innumerable benefits for people of India. He added that Service delivery and transparency have been greatly boosted.
Responding to posts on X by MyGovIndia, Shri Modi stated:
“Powered by the youth of India, we are making remarkable progress in innovation and application of technology. It is also strengthening our efforts to become self-reliant and a global tech powerhouse.
#11YearsOfDigitalIndia”
“Leveraging the power of technology has brought innumerable benefits for people. Service delivery and transparency have been greatly boosted. Furthermore, technology has become a means of empowering the lives of the poorest of poor.
#11YearsOfDigitalIndia”