মশিং য়ামদবা কাংবুগী মন্ত্রালয়
মাইনোরিতি এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা মিজোরমদা পি.এম.জে.ভি.কেগী মখাদা পায়খৎলিবা শান্নবা অমসুং একাদেমিক ইনফ্রাস্ত্রকচরশিং য়েংশিনখ্রে
30 APR 2025 11:51AM by PIB Imphal
মিজোরমদা পি.এম.জে.ভি.কেগী মখাদা পায়খৎলিবা শান্নবা অমসুং একাদেমিক ইনফ্রাস্ত্রকচরশিং য়েংশিন্নবা ঙসি মাইনোরিতি এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিগী জোইন্ত সেক্রেতরি শ্রী রাম সিংহ মিজোরম য়ুনিভর্সিতিদা চৎখ্রে।
রাজ্য অসিগী চীংগী লম ওইবদগী অপাকপা লম্পাক মরাং কাইনা লৈত্রবশু অফবা মখলগী ফুতবোল স্তদিয়ম অমা অমসুং ইন্তিগ্রেতেদ স্পোর্তস কমপ্লেক্স অমা শেমগৎনবা অনৌবা ৱাফমশিং খন্নখ্রে।
কেন্দ্র সরকারনা শেন পুথোকপা স্কিম অমা ওইরিবা পি.এম.জে.ভি.কে অসি মশক খঙদোক্লবা মফম অমদা মীয়ামগী ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং তঙাইফদবা খুদোংচাবশিং শেমগৎপা এরিয়া দিবলপমেন্ত প্রোগ্রাম অমনি।

Ministry of Minority Affairs
Support for sports and academic infrastructure under PMJVK in Mizoram being explored by Ministry of Minority Affairs
30 APR 2025 11:51AM by PIB Delhi
Joint Secretary of the Ministry of Minority Affairs, Shri Ram Singh visited Mizoram University to explore support for sports and academic infrastructure under PMJVK.
Given the hilly terrain, innovative ideas were discussed to develop a state of the art football stadium and an integrated sports complex despite the limited flat land resource availability in the State.
PMJVK, a Centrally Sponsored Scheme (CSS), is an area development programme under which community infrastructure and basic amenities are being created in identified areas.