প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এপ্রিল ২১ দা সিবিল সর্বিসেস দে থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী ৱা ঙাংগনি
প্রধান মন্ত্রীনা প্রাইম মিনিস্তরস এৱার্দ ফোর এক্সলেন্স ইন পব্লিক এদমিনিস্ত্রেসন য়েন্থোক্কনি
19 APR 2025 1:16PM by PIB Imphal
১৭শুবা সিবিল সর্বিসেস দে থৌরমদা, এপ্রিল ২১ গী অয়ুক পুং ১১ রোম তাবদা ন্যু দিল্লিগী বিজ্ঞান ভবন্দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিবিল সর্ভেন্তশিংদা ৱা ঙাংগনি। মহাক্না প্রাইম মিনিস্তরস এৱার্দ ফোর এক্সলেন্স ইন পব্লিক এদমিনিস্ত্রেসন য়েন্থোক্কনি।
মীয়ামগী থবক তৌনবা মখোয় মশামক কৎথোক্নবা, মীয়ামগী থবক তৌনবা অমসুং মখোয়না খ্বাইদগী ফবা থবক পাংথোক্নবা ভারত শীনবা থুংবগী সিবিল সর্ভেন্তশিং মতম পুম্নমক্ত প্রধান মন্ত্রীনা পুক্নিং থৌগৎলি। চহি অসিদা, জিলাশিং চাউখৎহনবা, এস্পিরেসনেল ব্লোক প্রোগ্রাম অমসুং ইন্নোবেসনগী হিরমশিংদা সিবিল সর্ভেন্তশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা মনা ১৬ য়েন্থোক্কনি। মনা অসিগী খুৎথাংদা মীচম মীয়ামগী য়াইফনবা পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক মখোয় ইকায়খুম্নবা উৎকনি।

Prime Minister's Office
PM to address programme marking Civil Services Day on 21st April
PM to confer Prime Minister’s Awards for Excellence in Public Administration
19 APR 2025 1:16PM by PIB Delhi
On the occasion of 17th Civil Services Day, Prime Minister Shri Narendra Modi will address Civil Servants on 21st April, at around 11 AM, at Vigyan Bhawan, New Delhi. He will also confer the Prime Minister’s Awards for Excellence in Public Administration.
Prime Minister has always encouraged Civil Servants across India to dedicate themselves to the cause of citizens, be committed to public service and strive towards excellence in their work. This year, 16 awards will be given by the Prime Minister in the categories of Holistic Development of Districts, Aspirational Blocks Programme and Innovation to civil servants. They will be recognised for work done for the welfare of common citizens through this.