Prime Minister's Office
PM chairs meeting on cleaning and rejuvenating the Yamuna
17 APR 2025 10:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi chaired a meeting on cleaning and rejuvenating the Yamuna as well as addressing drinking water related issues of Delhi, yesterday. He affirmed that Centre will work closely with the Delhi Government to ensure world class infrastructure and ‘Ease of Living’ for the people of Delhi.
He wrote in a post on X:
“Yesterday, chaired a meeting on cleaning and rejuvenating the Yamuna as well as addressing drinking water related issues of Delhi. Centre will work closely with the Delhi Government to ensure world class infrastructure and ‘Ease of Living’ for my sisters and brothers of Delhi.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না য়মুনা শেংদোকপা অমসুং নৌনা শেমগৎ শাগৎপগী মতাংদা মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
17 APR 2025 10:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙরাং য়মুনা তুরেল শেংদোকপা অমসুং নৌহৌননা শেমগৎ-শাগৎপগী অমসুং দিল্লীগী থক্নবা ঈশিংগা মরী লৈনবা সমস্যাশিং কোকহন্নবা মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে। দিল্লীগী মীয়ামগীদমক মালেমগী থাক্কী ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং "ইজ ওফ লিভিং" লৈহন্নবা কেন্দ্র সরকারনা দিল্লী সরকারগা লোয়ননা থবক তৌমিন্নগনি হায়না মহাক্না ফোংদোকখি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“ঙরাং য়মুনা তুরেল শেংদোকপা অমসুং নৌহৌননা শেমগৎ-শাগৎপগী অমসুং দিল্লীগী থক্নবা ঈশিংগা মরী লৈনবা সমস্যাশিং কোকহন্নবা মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখি। দিল্লীগী ইচিল-ইনাওশিংগীদমক মালেমগী থাক্কী ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং "ইজ ওফ লিভিং" লৈহন্নবা কেন্দ্র সরকারনা দিল্লী সরকারগা লোয়ননা থবক তৌমিন্নগনি।”