Prime Minister's Office
PM chairs meeting on cleaning and rejuvenating the Yamuna
17 APR 2025 10:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi chaired a meeting on cleaning and rejuvenating the Yamuna as well as addressing drinking water related issues of Delhi, yesterday. He affirmed that Centre will work closely with the Delhi Government to ensure world class infrastructure and ‘Ease of Living’ for the people of Delhi.
He wrote in a post on X:
“Yesterday, chaired a meeting on cleaning and rejuvenating the Yamuna as well as addressing drinking water related issues of Delhi. Centre will work closely with the Delhi Government to ensure world class infrastructure and ‘Ease of Living’ for my sisters and brothers of Delhi.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତାରେ ଯମୁନା ସଫେଇ ଏବଂ ପୁନରୁଦ୍ଧାର ବୈଠକ
17 APR 2025 10:51PM by PIB Bhubaneswar
ଯମୁନା ସଫେଇ ଏବଂ ପୁନରୁଦ୍ଧାର ସମ୍ପର୍କିତ ଏକ ବୈଠକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତକାଲି ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା କରିବା ସହ ଦିଲ୍ଲୀର ପାନୀୟ ଜଳ ସମସ୍ୟା ଉପରେ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି । ଦିଲ୍ଲୀର ଲୋକଙ୍କ ପାଇଁ ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ ମୌଳିକ ଭିତ୍ତିଭୂମି ସୁବିଧା ଏବଂ ‘ଇଜ ଅଫ ଲିଭିଙ୍ଗ’ ସକାଶେ ଦିଲ୍ଲୀ ସରକାରଙ୍କ ସହ ମିଶି କେନ୍ଦ୍ର ସରକାର କାମ କରିବେ ବୋଲି ସେ ପ୍ରତିଶ୍ରୁତି ଦେଇଥିଲେ ।
ସେ ଏକ୍ସ ରେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ଗତକାଲି ଯମୁନା ସଫେଇ ଏବଂ ପୁନରୁଦ୍ଧାର ସମ୍ପର୍କିତ ଏକ ବୈଠକରେ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା କଲି ଏବଂ ଦିଲ୍ଲୀର ପାନୀୟ ଜଳ ସମସ୍ୟା ଉପରେ ମଧ୍ୟ ଆଲୋଚନା କଲି । କେନ୍ଦ୍ର ସରକାର ଦିଲ୍ଲୀର ମୋ ଭାଇ ଭଉଣୀଙ୍କ ପାଇଁ ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ ମୌଳିକ ଭିତ୍ତିଭୂମି ସୁବିଧା ସୃଷ୍ଟି ଏବଂ ‘ଇଜ ଅଫ ଲିଭିଙ୍ଗ’ ସକାଶେ ମିଳିମିଶି କାମ କରିବେ ।”