প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খ্বাইদগী অথোইবা এক্সপার্ত্তগী তাবীয়ু, পরিক্ষাগী অৱাবা চৈথেং অমসুং খোইরাং-খোইশাউনবা কয়া অমবু মাইপাক্না খুদুম চল্লকখিবা একজামগী ৱারিয়রশিং: প্রধান মন্ত্রী
17 FEB 2025 7:39PM by PIB Imphal
পরিক্ষা পে চর্চা ২০২৫কী অখন্নবা এপিসোদ অমা পরিক্ষাগী অৱাবা চৈথেং অমসুং খোইরাং-খোইশাউনবা কয়া অমবু মাইপাক্না খুদুম চল্লকখিবা নহা ওইরিবা একজামগী ৱারিয়রশিংবু শরুক য়াহল্লদুনা ফেব্রৱারি ১৮গী অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা থৌরম অমা শন্দোক্লগনি। এপিসোদ অসিদা মখোয়না পরিক্ষা অৱাবা চৈথেং, খোইরাং-খোইশাউনববু মাইথিবা পীনবা অমসুং প্রেসর লৈবা মতমদা ইংন-চিক্না ৱাখল লৈতানা লৈনবা মখোয়গী এক্সপরিয়েন্স, স্ত্রেতেজীশিং অমসুং মখোয়গী ৱাখল-লৌশিংশিং অদুবু উৎলগনি।
সোসিয়েল মীদিয়াদা অখন্নবা থৌরম অসিবু লাউথোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীনা Xতা অসুম্না ইরকখি;
“খ্বাইদগী অথোইবা এক্সপার্ত্তগী তাবীয়ু.... পরিক্ষাগী অৱাবা চৈথেং অমসুং খোইরাং-খোইশাউনবা কয়া অমবু মাইপাক্না খুদুম চল্লকখিবা #ExamWarriors। হয়েংগী ‘পরিক্ষা পে চর্চা’ অসিদা ঐহাক্কী নহা ওইরিবা মরুপশিংনা শরুক য়ারগনি, মখোয়না মখোয়গী এক্সপরিয়েন্সশিং অদু শিয়র তৌরগনি।”

Prime Minister's Office
Hear it from the best expert, the Exam Warriors who have successfully overcome exam stress and anxiety: Prime Minister
17 FEB 2025 7:39PM by PIB Delhi
A special episode of Pariksha Pe Charcha 2025 is set to air on 18th February at 11 AM, featuring young Exam Warriors who have successfully overcome exam stress and anxiety. The episode will showcase their experiences, strategies, and insights on beating exam stress, anxiety and staying chill under pressure.
Announcing this special episode on social media, Prime Minister Narendra Modi wrote on X;
“Hear it from the best experts…the #ExamWarriors who have successfully overcome exam stress and anxiety. Tomorrow’s ’Pariksha Pe Charcha’ features my young friends who will share their experiences.”