প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফিতনেস প্রমোত তৌনবা অমসুং হকচাঙ নোয়বা থেংননবা নীরজ চোপ্রানা হোৎনরিববু থাগৎখ্রে
12 FEB 2025 12:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফিতনেস প্রমোত তৌনবা অমদি হকচাঙ নোয়বা থেংননবা ওলিম্পিক গোল্দ মেদলিস্ত নীরজ চোপ্রানা হোৎনরিববু থাগৎখ্রে‍। শ্রী মোদীনা হকচাঙ নোয়বা থেংনবা অমদি মশা মউ ফবা পুন্সি মরেল অমা থম্বগী মথৌ তাবা ৱাফমশিং থমখি‍।
ফিত ইন্দিয়াগীদমক পুন্না হোৎনমিন্নবগী মরুওইবা ৱাফমশিং য়াওবা ওলিম্পিক গোল্দ মেদলিস্ত নীরজ চোপ্রাগী অর্তিকল অমগী পাউখুমদা, শ্রী মোদীনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা হায়খি;
“হকচাঙ নোয়বা থেংনবা অমদি মশা মউ ফনা লৈবগী মথৌ তাবশিং ফোঙদোক্লিবা নীরজ চোপ্রাগী পুক্নিং থৌগৎনিংঙাই ওইরবা খুৎই অমনি‍। @Neeraj_chopra1”

Prime Minister's Office
Prime Minister applauds Neeraj Chopra’s efforts to promote fitness and fight obesity
12 FEB 2025 12:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded Olympic Gold Medalist Neeraj Chopra’s efforts to promote fitness and fight obesity. Shri Modi emphasized the need to combat obesity and maintain a healthy lifestyle.
In response to an article by Olympic Gold Medalist Neeraj Chopra on the importance of collective efforts for a Fit India, Shri Modi said in a post on X;
“An insightful and motivating piece by Neeraj Chopra, which reiterates the need to fight obesity and remain healthy. @Neeraj_chopra1”