প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বালাসাহেব থাক্করে জিগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
23 JAN 2025 8:55AM by PIB Imphal
বালাসাহেব থাক্করে জিগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মীয়ামগী য়াইফনবা অমসুং মহারাস্ত্রা চাউখৎনবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক শ্রী থাক্করে মীয়াম্না ইকায়খুম্নৈ অমসুং নিংশিংলি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্ত ঐনা বালাসাহেব থাক্করে জিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মীয়ামগী য়াইফনবা অমসুং মহারাস্ত্রা চাউখৎনবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিংগীদমক মহাক মীয়াম্না ইকায়খুম্নৈ অমসুং নিংশিংলি। মহাক্কী অচেৎপা থাজবশিংগী মতাংদা মহাক্না য়াশিন্নবা তৌখিদে অমসুং মতম পুম্নমক্ত ভারতকী নাৎকী চাউথোকচবা হেনগৎনবা থবক পাংথোকখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Balasaheb Thackeray ji on his birth anniversary
23 JAN 2025 8:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid homage to Balasaheb Thackeray ji on his birth anniversary. Shri Modi remarked that Shri Thackeray is widely respected and remembered for his commitment to public welfare and towards Maharashtra’s development.
In a post on X, he wrote:
“I pay homage to Balasaheb Thackeray Ji on his birth anniversary. He is widely respected and remembered for his commitment to public welfare and towards Maharashtra’s development. He was uncompromising when it came to his core beliefs and always contributed towards enhancing the pride of Indian culture.”