ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଥିରୁ ଏମ୍ ଜି ରାମଚନ୍ଦ୍ରନ୍ଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 JAN 2025 9:56AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଥିରୁ ଏମ୍.ଜି. ରାମଚନ୍ଦ୍ରନ୍ଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ତାଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଗରୀବମାନଙ୍କୁ ସଶକ୍ତ କରିବା ଏବଂ ଏକ ଉନ୍ନତ ସମାଜ ଗଠନ କରିବା ପାଇଁ ତାଙ୍କ ଉଦ୍ୟମ ଦ୍ୱାରା ଆମେ ଅତ୍ୟଧିକ ଅନୁପ୍ରାଣିତ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
“ମୁଁ ଥିରୁ ଏମ୍ଜିଆର୍ଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜୟନ୍ତୀରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରୁଛି । ଗରୀବମାନଙ୍କୁ ସଶକ୍ତ କରିବା ଏବଂ ଏକ ଉନ୍ନତ ସମାଜ ଗଠନ କରିବା ପାଇଁ ତାଙ୍କ ଉଦ୍ୟମ ଦ୍ୱାରା ଆମେ ଅତ୍ୟଧିକ ଅନୁପ୍ରାଣିତ ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Thiru M G Ramachandran on his birth anniversary
17 JAN 2025 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Thiru M G Ramachandran on his birth anniversary, today. Shri Modi remarked that we are greatly inspired by his efforts to empower the poor and build a better society.
The Prime Minister posted on X:
"I pay homage to Thiru MGR on his birth anniversary. We are greatly inspired by his efforts to empower the poor and build a better society."