Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Thiru M G Ramachandran on his birth anniversary
17 JAN 2025 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Thiru M G Ramachandran on his birth anniversary, today. Shri Modi remarked that we are greatly inspired by his efforts to empower the poor and build a better society.
The Prime Minister posted on X:
"I pay homage to Thiru MGR on his birth anniversary. We are greatly inspired by his efforts to empower the poor and build a better society."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তিরু এম জি রামচন্দ্রনগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
17 JAN 2025 9:56AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তিরু এম জি রামচন্দ্রনগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি লায়রবশিংগী ফিবম ফগৎনবা অমসুং হেন্না নুংঙাইবা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা মহাক্না পায়খৎখিবা থবকশিংনা ঐখোয়দা য়াম্না চাউনা ইথিল পীরে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“তিরু এম জি রামচন্দ্রনগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। লায়রবশিংগী ফিবম ফগৎনবা অমসুং হেন্না নুংঙাইবা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা মহাক্না পায়খৎখিবা থবকশিংনা ঐখোয়দা য়াম্না চাউনা ইথিল পীরে”।