প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে থিৰু এম জি ৰামচন্দ্ৰনৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
17 JAN 2025 9:56AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি থিৰু এম জি ৰামচন্দ্ৰনৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে মন্তব্য কৰে যে দৰিদ্ৰ লোকসকলক শক্তিশালী কৰা আৰু এখন উন্নত সমাজ গঢ়ি তোলাৰ বাবে তেওঁ কৰা প্ৰচেষ্টাৰ দ্বাৰা আমি যথেষ্ট অনুপ্ৰাণিত।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"মই থিৰু এম জি আৰৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। দৰিদ্ৰ লোকসকলক শক্তিশালী কৰিবলৈ আৰু এখন উন্নত সমাজ গঢ়ি তুলিবলৈ তেওঁৰ প্ৰচেষ্টাৰ দ্বাৰা আমি যথেষ্ট অনুপ্ৰাণিত হৈছো।"

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Thiru M G Ramachandran on his birth anniversary
17 JAN 2025 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Thiru M G Ramachandran on his birth anniversary, today. Shri Modi remarked that we are greatly inspired by his efforts to empower the poor and build a better society.
The Prime Minister posted on X:
"I pay homage to Thiru MGR on his birth anniversary. We are greatly inspired by his efforts to empower the poor and build a better society."