ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
ଭାରତର ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ଦ୍ୱାରା କ୍ରୀଡ଼ା ଓ ସାହସିକ ପୁରସ୍କାର-୨୦୨୪ ପ୍ରଦାନ
17 JAN 2025 1:38PM by PIB Bhubaneswar
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀମତୀ ଦ୍ରୌପଦୀ ମୁର୍ମୁ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭବନରେ ଆଜି (୧୭ ଜାନୁଆରୀ,୨୦୨୫) ଅନୁଷ୍ଠିତ ଏକ ଉତ୍ସବରେ କ୍ରୀଡ଼ା ଓ ସାହସିକ ପୁରସ୍କାର-୨୦୨୪ ପ୍ରଦାନ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ପୁରସ୍କାର ମଧ୍ୟରେ ମେଜର ଧ୍ୟାନଚାନ୍ଦ ଖେଳ ରତ୍ନ ପୁରସ୍କାର-୨୦୨୪; ଦ୍ରୋଣାଚାର୍ଯ୍ୟ ପୁରସ୍କାର-୨୦୨୪; ଅର୍ଜୁନ ପୁରସ୍କାର-୨୦୨୪; ତେନଜିଙ୍ଗ ନର୍ଗେ ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ସାହସିକ ପୁରସ୍କାର-୨୦୨୩; ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ଖେଳ ପ୍ରୋତ୍ସାହନ ପୁରସ୍କାର-୨୦୨୪ ଏବଂ ମୌଲାନା ଅବୁଲ କଲାମ ଆଜାଦ ଟ୍ରଫି-୨୦୨୪ ଅନ୍ତର୍ଭୁକ୍ତ ।
ପୁରସ୍କାର ବିଜେତାଙ୍କ ସୂଚୀ ଦେଖିବାକୁ ଦୟାକରି ଏଠାରେ କ୍ଲିକ୍ କରନ୍ତୁ:

President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA PRESENTS SPORTS AND ADVENTURE AWARDS 2024
17 JAN 2025 1:38PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu, presented the Sports and Adventure Awards 2024 at a function held at Rashtrapati Bhavan today (January 17, 2025). The Awards include Major Dhyan Chand Khel Ratna Awards-2024; Dronacharya Awards-2024; Arjuna Awards-2024; Tenzing Norgay National Adventure Awards-2023; Rashtriya Khel Protsahan Puruskar-2024; and Maulana Abul Kalam Azad Trophy-2024.
Please click here to see the List of Awardees: