প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অয়ুস্মান ভারত প্রধান মন্ত্রী জন অরোগ্যা য়োজনাগীদমক, ভারত সরকারগী নেসনেল হেল্থ ওথোরিতি অমসুং ওরিসা সরকারগী হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলিফিয়ার দিপার্তমেন্তগী মরক্ত এম.ও.য়ু খুৎয়েক পীনখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা ওরিসাগী মীয়ামদা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
13 JAN 2025 7:00PM by PIB Imphal
অয়ুস্মান ভারত প্রধান মন্ত্রী জন অরোগ্যা য়োজনাগীদমক, ভারত সরকারগী নেসনেল হেল্থ ওথোরিতি অমসুং ওরিসা সরকারগী হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলিফিয়ার দিপার্তমেন্তগী মরক্ত এম.ও.য়ু খুৎয়েক পীনখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা ওরিসাগী মীয়ামদা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি য়োজনা অসিনা মরুওইনা নারী শক্তি অমসুং ওরিসাগী অহলশিংদা মমল হোংনা খ্বাইদগী ফবা অনা-লায়েংগী খুদোংচাবা ফংহল্লগনি।
ওরিসাগী চীফ মিনিস্তর শ্রী মোহন চরন মাঝিগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ওরিসাগী মীয়ামদা হরাওবা ফোঙদোকচরি!
হৌখিবা সরকারনা ওরিসাগী ঐগী ইচলশিং অমসুং ইনাওশিংদা অয়ুস্মান ভারতকী কান্নবশিং ফংহনখিদবা অসি তশেংনা অরানবা অমনি। স্কিম অসিনা মমল হোংনা খ্বাইদগী ফবা অনা-লায়েংগী খুদোংচাবা ফংহল্লগনি। মসিনা মরুওইনা নারী শক্তি অমসুং ওরিসাগী অহলশিংদা কান্নবা পীগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates the people of Odisha for the MoU signing between the National Health Authority, Government of India, and the Department of Health and Family Welfare, Government of Odisha, for the Ayushman Bharat Pradhan Mantri Jan Arogya Yojana
13 JAN 2025 7:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the people of Odisha for the MoU signing between the National Health Authority, Government of India, and the Department of Health and Family Welfare, Government of Odisha, for the Ayushman Bharat Pradhan Mantri Jan Arogya Yojana. Shri Modi remarked that this scheme will ensure the highest-quality healthcare at affordable rates, particularly the Nari Shakti and the elderly of Odisha.
Replying to a post on X by Chief Minister of Odisha, Shri Mohan Charan Majhi, the Prime Minister posted :
"Congratulations to the people of Odisha!
It was indeed a travesty that my sisters and brothers of Odisha were denied the benefits of Ayushman Bharat by the previous Government. This scheme will ensure the highest-quality healthcare at affordable rates. It will particularly benefit the Nari Shakti and the elderly of Odisha."