প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাইক্রোসোফকী চিয়ার্মেন অমসুং সি.ই.ও সত্য নাদেল্লানা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে
06 JAN 2025 8:55PM by PIB Imphal
ঙসি নিউ দিল্লিদা মাইক্রোসোফকী চিয়ার্মেন অমসুং সি.ই.ও সত্য নাদেল্লানা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। ভারত্ত মাইক্রোসোফ পাকথোক-চাউথোক্নবা অচৌবা থৌরাংশিং অমসুং শেন থাদনবা থৌরাংগী মরমদা খঙবদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। তেক্নোলোজি, ইন্নোবেসন অমসুং এ.আইগী মতাংদা উনখিবা অদুদা অনিমক্না খন্নখি।
সত্য নাদেল্লাগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোম, @satyanadella গা উনখিবা অসি তশেংনা অপেনবা অমনি! ভারত্ত মাইক্রোসোফ পাকথোক-চাউথোক্নবা অচৌবা থৌরাংশিং অমসুং শেন থাদনবা থৌরাংগী মরমদা খঙবদা হরাওই। ঐখোয় উনখিবা অদুদা তেক্নোলোজি, ইন্নোবেসন অমসুং এ.আইগী মতাংদা ফজনা খন্নখি”।

Prime Minister's Office
Chairman and CEO of Microsoft Satya Nadella meets Prime Minister Shri Narendra Modi
06 JAN 2025 8:55PM by PIB Delhi
Chairman and CEO of Microsoft, Satya Nadella met with Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi.
Shri Modi expressed his happiness to know about Microsoft's ambitious expansion and investment plans in India. Both have discussed various aspects of tech, innovation and AI in the meeting.
Responding to the X post of Satya Nadella about the meeting, Shri Modi said;
“It was indeed a delight to meet you, @satyanadella! Glad to know about Microsoft's ambitious expansion and investment plans in India. It was also wonderful discussing various aspects of tech, innovation and AI in our meeting.”