Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of Ahmedabad International Flower Show
04 JAN 2025 4:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared glimpses of the Ahmedabad International Flower Show. Shri Modi said that I have a strong attachment with this show, as I saw it grow during my tenure as CM. Such shows celebrate nature’s beauty and inspire awareness about sustainability, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
“Here are some glimpses from the Ahmedabad International Flower Show. I have a strong attachment with this show, as I saw it grow during my tenure as CM. Such shows celebrate nature’s beauty and inspire awareness about sustainability. They give a platform for local farmers, gardeners and enthusiasts to showcase their creativity.”
“Some more glimpses from the Ahmedabad International Flower Show...”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অহমদাবাদ ইন্তর্নেস্নেল ফ্লাৱর শোদগী মমিশিং শেয়র তৌখ্রে
04 JAN 2025 4:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহমদাবাদ ইন্তর্নেস্নেল ফ্লাৱর শোগী মমিশিং শেয়র তৌখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি সি.এম. ওইনা লৈরিঙৈদা শো অসি খুমাং চাউশিনবা উখিবনা ঐহাক্না শো অসিগা য়াম্না অনকপা মরী লৈনদুনা লাকখি। অসিগুম্বা শোশিং অসিনা মহৌশাগী ফজবা উৎলি অমসুং সস্তেনেবিলিতীগী মতাংদা এৱেরনেস পুক্নিং থৌগৎলি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“মসিদা অহমদাবাদ ইন্তর্নেস্নেল ফ্লাৱর শোদগী মমি খরা লৈজরে। ঐহাক্না সি.এম. ওইনা লৈরিঙৈ মতমদা মসি খুমাং চাউশিনবা উখিবনা ঐহাক্না শো অসিগা য়াম্না অনকপা মরী অমা লৈনখি। অসিগুম্বা শোশিং অসিনা মহৌশাগী ফজবশিংবু থাগৎলি অমসুং সস্তেনেবিলিতীগী মতাংদা এৱেরনেস পীবদা পুক্নিং থৌগৎলি। মখোয়না লোকেল ফার্মরশিং, গার্দেনরশিং অমসুং থৱায় য়াওজবশিংদা মখোয়গী ক্রিএতিবিতী উৎনবা প্লেৎফোর্ম অমা পীরি।”
“অহমদাবাদ ইন্তর্নেস্নেল ফ্লাৱর শোদগী অহেনবা মমি খরা লৈজরে...”