প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশেষকৈ আমাৰ গ্ৰামাঞ্চলত জল জীৱন মিছনে মহিলা সবলীকৰণক আগবঢ়াই নিছে : প্ৰধানমন্ত্ৰী
12 DEC 2024 10:24AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আজি জল জীৱন মিছনেবিশেষকৈ আমাৰ গ্ৰামাঞ্চলতমহিলা সবলীকৰণক আগবঢ়াই নিয়া বুলি গুৰুত্বসহকাৰে উল্লেখ কৰে। তেওঁ লগতে কয় যে তেওঁলোকৰ দুৱাৰমুখতবিশুদ্ধ পানী উপলব্ধ হোৱাৰ ফলত মহিলাসকলে এতিয়া দক্ষতা বিকাশ আৰু আত্মনিৰ্ভৰশীলতাৰ ওপৰত গুৰুত্ব দিব পাৰিছে।
এক্সত এটা ভিডিঅ’ শ্বেয়াৰ কৰি তেওঁ লিখিছে-
“জল জীৱন মিছনে বিশেষকৈ আমাৰ গ্ৰামাঞ্চলতমহিলা সবলীকৰণককেনেদৰে আগুৱাই লৈ গৈছে সেয়া এক ভাল দৃষ্টিকোণ।
তেওঁলোকৰ দুৱাৰমুখত পৰিষ্কাৰ পানী উপলব্ধ হোৱাৰ বাবে মহিলাসকলে এতিয়া দক্ষতা বিকাশ আৰু আত্মনিৰ্ভৰশীলতাৰ ওপৰত গুৰুত্ব দিব পাৰিছে।”

Prime Minister's Office
Jal Jeevan Mission is furthering women empowerment, especially in our rural areas: Prime Minister
12 DEC 2024 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister today emphasised that Jal Jeevan Mission was furthering women empowerment, especially in our rural areas. He added that with clean water at their doorstep, women could now focus on skill development and self-reliance.
Sharing a video post on X, he wrote:
“A good perspective on how Jal Jeevan Mission is furthering women empowerment, especially in our rural areas.
With clean water at their doorstep, women can now focus on skill development and self-reliance.”