Prime Minister's Office
Jal Jeevan Mission is furthering women empowerment, especially in our rural areas: Prime Minister
12 DEC 2024 10:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister today emphasised that Jal Jeevan Mission was furthering women empowerment, especially in our rural areas. He added that with clean water at their doorstep, women could now focus on skill development and self-reliance.
Sharing a video post on X, he wrote:
“A good perspective on how Jal Jeevan Mission is furthering women empowerment, especially in our rural areas.
With clean water at their doorstep, women can now focus on skill development and self-reliance.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জল জিবন মিসন্না মরুওইনা ঐখোয়গী খুঙ্গংগী লমদমশিংদা মখা তানা নুপীশিংগী শক্তি হেনগৎহল্লে: প্রধান মন্ত্রী
12 DEC 2024 10:24AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি জল জিবন মিসন্না মরুওইনা ঐখোয়গী খুঙ্গংগী লমদমশিংদা মখা তানা নুপীশিংগী শক্তি হেনগৎহল্লে। মখোয়গী থোংজিলদা অফবা ঈশিং ফংবদগী হৌজিক নুপীশিং স্কিল দিবলপমেন্ত অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবদা পুক্নিং চংলে।
এক্সতা ভিদিও পোস্ত অমা থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি’
“জল জিবন মিসন্না মরুওইনা ঐখোয়গী খুঙ্গংগী লমদমশিংদা মখা তানা নুপীশিংগী শক্তি হেনগৎহল্লে।
মখোয়গী থোংজিলদা অফবা ঈশিং ফংবদগী হৌজিক নুপীশিং স্কিল দিবলপমেন্ত অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবদা পুক্নিং চংলে”।