উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে ৩০ নৱেম্বৰ, ২০২৪ তাৰিখে দৈমুখ আৰু ইটানগৰ (অৰুণাচল প্ৰদেশ) ভ্ৰমণ কৰিব
ৰোনো পাহাৰস্থিত ‘ৰাজীৱ গান্ধী বিশ্ববিদ্যালয়’ৰ ২২ সংখ্যক ‘সমাৱৰ্তন অনুষ্ঠান’ত মুখ্য অতিথি হিচাপে অংশগ্ৰহণ কৰিব উপ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে
উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশ বিধান সভাৰ ‘বিশেষ অধিৱেশন’ সম্বোধন কৰিব
29 NOV 2024 2:16PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী জগদীপ ধনখৰে ৩০ নৱেম্বৰ, ২০২৪ তাৰিখে এদিনীয়া সূচীৰে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ দৈমুখ আৰু ইটানগৰ ভ্ৰমণ কৰিব।
তেওঁৰ ভ্ৰমণকালত উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে দৈমুখৰ ৰোনো পাহাৰস্থিত ‘ৰাজীৱ গান্ধী বিশ্ববিদ্যালয়’ৰ ২২ সংখ্যক ‘সমাৱৰ্তন অনুষ্ঠান’ত মুখ্য অতিথি হিচাপে অংশগ্ৰহণ কৰিব।
উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে তেওঁৰ ভ্ৰমণকালত ইটানগৰত অৰুণাচল প্ৰদেশ বিধান সভাৰ ‘বিশেষ অধিৱেশন’তো ভাষণ দিব।

Vice President's Secretariat
Vice-President to visit Doimukh & Itanagar (Arunachal Pradesh) on 30th November, 2024
VP to be Chief Guest at the 22nd Convocation Ceremony of the Rajiv Gandhi University, Rono Hills
Vice-President to address Special Assembly Session of Arunachal Pradesh Legislative Assembly
29 NOV 2024 2:16PM by PIB Delhi
The Vice-President of India, Shri Jagdeep Dhankhar, will be on a one-day tour of Doimukh & Itanagar, Arunachal Pradesh, on November 30, 2024.
During his visit, the Vice-President will be the Chief Guest at the 22nd Convocation Ceremony of the Rajiv Gandhi University, Rono Hills, Doimukh.
The Vice-President will also address the Special Assembly Session of Arunachal Pradesh Legislative Assembly at Itanagar during his visit.